Domů Zboží Od BOHO styl

Drahokamový 6 * Poklady z Přírody * chir.ocel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu145 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od BOHO styl

Katalogové č.: 9853253
Zobrazení: 180x
Vloženo: 6.9.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Dárkově baleno s popisem a pro Radost dostanete dárek ♥ *** Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete, napsat při objednávání do POZNÁMKA*** Moc Děkuji ***

Chtěla bych vám nabídnout originální energetický náramek z obdélníků drahokamů, doplněn velkými korálky z chirurgické oceli.

Každý náramek je originál... nebude se opakovat

( jest-li mohu poradit, nepůjčujte svůj náramek, bude naladěn na vaše vibrace * Vždy při Úplňku jej vystavte po opláchnutí vlažnou vodou, na polarizované měsíční světlo... stačí na jednu noc, na okno.

Náramek je očistěn a nabit 

Velikost kamenů 18 x 11,5 x 6 mm *  Kabošon Achátu 2,4 x 9 x 10 mm

Sestaveno: Obsidian vločkový, Tyrkenit / Howlit, Jaspis a nádherný vrtaný kabošon Achátu + 4 korálky z chirurgické oceli.

Universální velikost - navlečeno na dvojité Lykře

Vhodná velikost 17,5 až 18,5 cm

Antialergický - vhodný pro citlivou pokožku - antialergický kov

Unisex - žena/muž

Náramek z fota *3* uzlíky pro Štěstí

***

Přeji vám velmi příjemné nošení s krásou, kterou nám nabídla Matka Země...

*

Obsidián vločkový - kámen čarodějek... silný ochranný kámen, pomáhá důkladnému a hlubokému léčení duše. Blokuje škodlivé energie, destruktivní vlivy, geopatogenní zóny.  Odhaluje problémy a jejich příčiny.  Pomáhá odstraňovat staré bloky a traumata, přináší vhled do podvědomí a ke kořenům problémů.  Napomáhá rozpoznat "špatné" myšlenky a zbavit se jich.  Upozorňuje na zkostnatělé nefunkční vzorce chování.. pomáhá klidu a vnitřnímu soustředění - pokud jej hledáte..

Černá barva symbolizuje silnou energii Země - bílá Duchovní světlo - harmonie - rovnováha. Ochraňuje, dodává nám sebejistotu, učí nás chápat sama Sebe. 

Howlit / Magnezit - kámen Harmonie, Meditace... učí nás přijímat vše co je kolem nás,  bez potřeby něco měnit. Také napomáhá ,,se mít rád,,  aktivuje srdeční Čakru. 

Tyrkenit - kámen barvy tyrkysu, má přirozenou schopnost přitahovat kladné energie, má posilující a regenerační schopnosti na celé tělo. Podporuje zdravý růst kostí, vlasů, nehtů.

Jaspis - jeho největší přednost je, že dokáže vyrovnávat propojení těla a duše, také spojení se s přírodou, dříve se také nosil pro jeho magickou sílu jako ochrana proti negativním mocnostem... Žlutý Jaspis nás učí vytrvalosti, trpělivosti.

Achát - od středověku je pokládán za kámen zdatnosti a síly, nosil se jako amulet dlouhověkosti a úspěchu. Velmi komunikativní kámen...Také mu je přisuzována schopnost přitahovat majetek. Je velmi vhodný při odstraňování jedovatých látek z prostředí kde se pohybujeme i z potravin, dává vše do rovnováhy.

Menu
--