Domů Zboží Od Manufatto1

Dřevěný box

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Manufatto1

Katalogové č.: 13042515
Zobrazení: 68x
Vloženo: 30.12.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dřevěný box se dvěma otvory. Box je zdobený pomocí různých technik, hlavně technikou decoupage. Umělecký decoupage, objemy, patina, zajímavé doplňky. Box je trochu "ošuntělý", jako staré dědictví, pečlivě uchovávané z generace na generaci. Všechny dekorační prvky jsou harmonické a v souladu s jediným stylem. Vnitřek krabičky je ošetřen krásnou zelenou lazurou, překvapivě zvýrazňující kresbu dřeva a ošetřený kvalitním lakem a voskem.

Dřevěný box můžete používat k uložení krásných předmětů nebo například starožitných ozdob na vánoční stromeček. V takovém boxu je už nebudete chtít odkládat na vzdálenou polici, ale mít je vždy poblíž, abyste je mohli obdivovat a užívat si hřejivých vzpomínek... Nebo se možná stane útočištěm pro nějaké jiné věci. Hodí se na hračky,na noviny nebo oblíbené knihy, na kancelářské potřeby, do kuchyně na cokoliv, do dílny, využijete ho i na zahradě, v obýváku nebo v ložnici. Prostě všude, kde potřebujete něco uložit.

S ručně vyrobenými věcičkami doporučuji zacházet opatrně. Používejte v suchých místnostech, chraňte před nárazy, otírejte vlhkým nebo suchým hadříkem, také chraňte před přímým slunečním zářením. Materiály které používám jsou na vodní bázi, zdravotně nezávadné.

Rozměry: 30x 20x 14 cm.

Menu
--