Domů Zboží Od Doubravka9

dřevo z voňavého lesa

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Doubravka9

Katalogové č.: 5443984
Zobrazení: 137x
Vloženo: 28.8.2014
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

cínovaný náhrdelník s jaspisem brekcie a voňavou skořicí, je zavěšený na  přírodní kulaté kůži, délka 42 cm + 5 cm prodlužovací řetízek.

Tento šperk vznikl v rámci soutěže klubu Tvoříme šperky z cínu na téma  "Procházka lesem".

Když se řekne les, vybaví se mi jeho vůně. Jinak voní v horkých dnech, jinak po dešti, jinak v zimě, ale vždycky je to vůně krásná. Napadlo mě hned při čtení zadaného tématu, jak bych zprostředkovala vůni lesa ve šperku. Nejdřív jsem přemýšlela o dřevu a o tom, jak ho zakomponovat, zkoušela jsem, vymýšlela, ale nebylo to ono. Najednou mě napadlo  - co takhle skořice? Vypadá jako dřevo a nádherně voní. Jasně, skořice to vyhrála. A ujišťuji vás, že bude krásně vonět hodně dlouho. Na kterém krku to bude?

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného bezolovnatého cínu se stříbrem, patinováno na barvu starostříbra, leštěno a ošetřeno antioxidantem.

Velikost minerálu 4 x 2,5 cm, celková velikost 6 x 12 cm.

 

Jaspis proslul jako ,,nejlepší živitel". Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Používá se při léčbě, sjednocuje všechny aspekty života. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení. Každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší.

V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů. Dodává odvahu pronikat důrazně ke kořeni problému. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě nezbytně dochází.

V duševní rovině napomáhá jaspis při rychlém uvažování. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy.

Na fyzické rovině prodlužuje sexuální rozkoš. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace a dodává tělu energii.

Léčebné využití: Jaspis podporuje oběhový systém, trávení a funkci pohlavních orgánů. Udržuje rovnováhu minerálních látek v těle. Zvlášť dobře účinkuje jako drahokamový elixír, neboť v takové podobě nevyvolává příliš velké tělesné podráždění.


Menu
--