Domů Zboží Od mimostádo

drsné lesní botky

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mimostádo

Katalogové č.: 5070153
Zobrazení: 123x
Vloženo: 22.4.2014
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: !Akce! Kup 3 a zaplať 2! - Vyber si libovolné dva páry králičích náušnic a já ti přidám třetí jako dárek! Stačí do poznámky k nákupu napsat, jaké náušnice by sis přála dostat k nákupu.

Milé zákaznice.

V brzké době plánuji ukončit svůj aktivní prodej na fleru. Dříve než se tak ale stane, chtěla bych vám ukázat a nabídnout čerstvé kousky ze své textilní tvorby. 

Tyhle botky jsem malovala tak trochu jako rozšíření náušnic z řady drsná lesní fauna a pořádně jsem se na nich vyřádila. Botky jsou v páru odlišné, společný mají pouze motiv lesa a lesních zvířat a použité odstíny barev. Po obou stranách každé z nich najdete originální lesní obrázek.  Prohánějí se tu lišky, medvědi i zbloudilí houbaři. A všechno patřičně drsně vyhlíží :)

Základové botky jsem si objednala z Anglie. Jedná se o kvalitní plátěné tenisky značky chilli pepper. Použila jsem odolné akrylové barvy a důkladně výsledný obrázek zalakovala (odolnost takto vytvořeného obrázku jsem testovala a drží jako klíště). Nezbývá jen dodat velikost. Je to anglická trojka a odpovídá české třicet šestce. Samozřejmě ale počítám s tím že tato velikost (moje velikost) je mezi lidmi spíš v menšině, takže pokud budete mít zájem o jinou velikost, klidně pište do zpráv a dohodneme se. Čekací doba ale bude delší.
Přeji vám hezký den a doufám že se vám botky budou líbit.

Vaše Anička  

  • unisex
  • 36
  • pro volný čas
  • veselý
  • bílá
  • hnědá
  • zelená
Menu
--