Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Duha do kamene vrostlá - pohybohra (kinetikon)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 2964873
Zobrazení: 15x
Vloženo: 19.8.2012
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mobilní  větrohra - pohybohra (KINETIKON). Pro harmonizaci energie těla (čaker)  i  prostředí.

Vytvořena z devíti přírodních (surových), technicky neopracovaných kusů přirozeně barevných drahokamů (červený jaspis, rudá žula, citrín, zelený a modrý aventurin, sodalit, ametyst, křišťál, bílý křemen - oblázek ze šumavské řeky). Každý kámen je  uchycen v jednoduchém  pevném drátěném úponku  a zavěšen na ručně zhotoveném článkovém řetízku, zdoben skleněnými korálky, rokailem a kovovými tvary (souvisejícími s barvou). Možno využít k harmonizaci těla (domácnosti, masérské salóny apod...) i prostoru tamtéž, k oživení i harmonizaci venkovních obytných míst (terasy, lodžie, zahrady...)

Kameny uchyceny na větévce z mnohaleté zplanělé mahónie (vč.kůry, která se nedá oloupat, ale pod ní se skrývá žluté dřevo). Zavěšení na drátěném oku s korálky.  

I po jemném rozhoupání kamínků zůstává v pohybu mnoho minut, venku reaguje i na vítr, takže je v pohybu téměř nepřetržitě.

*** ! Použité kameny jsou odlomky (+ oblázek), takže minimální technické opracování umožnilo udržet prakticky nezměněný velký léčivý potenciál původní síly hornin ...  (na rozdíl od kamenů zpracovaných mnoha technickými procesy a do vnucených tvarů, při nichž svoji přirozenou sílu ztrácejí. Čím menším počtem rukou a technických procesů kámen projde, tím větší a čistší přírodní léčivou sílu si zachovává...)

TENTO VÝROBEK z kolekce  ZROZENI ŠUMAVOU   nese značku 

Všechny části  pohybohry byly prvotně fyzicky i energeticky očištěny od předchozích otisků,  a následně zharmonizovány alikvotními zvuky.

Velikost: celk. šířka 45 cm, výška (vč. oka k zavěšení) 34 cm, velikost kamenů cca 3-4,5 cm (v nejširším místě).

Feng-shui:  vhodná k oživení kterékoli části prostoru (interiér i venkovní prostor). Obsahuje všechny prvky pentagramu, stimuluje energii ve všech sektorech.

O působení jednotlivých kamenů na zdraví lze najít mnoho informací na internetu;  tato sestava však působí dokonale celistvě, takže je zbytečné rozepisovat jejich specifické účinky...

Menu
--