Domů Zboží Od Veverkal

Duhovec...(chalkopyrit) obří prsten

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14626663
Zobrazení: 85x
Vloženo: 15.4.2024
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"

Autorský prsten se surovýcm chalkopyritem...

Vyrobeno z obecného kovu, cínu a chalkopyritu. Velikost kamene je 3,4 x 1,5cm. Barva je duhová - zelená, modrá, fialová a tyrkysová. Prstenec je z cínovaného kovu - široký a velmi pohodlný, velikost je nastavitelná od 17 do 21mm, šíře prstence je 1cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 20 gramů.

Prsten je nepřehlédnutelný originál.

Surový chalkopyrit s nezaměnitelnou hrou barev. Název pochází z řeckých slov chalkos (měd) a pyr (oheň), chalkopyrit se skládá z mědi a pyritu, časem zvětrává na limonit, malachit a azurit a připomíná barvu a lesk pavích per. Z toho důvodu se nazývá paví ruda. Svým vzhledem je velmi populární a neměl by chybět žádnému milovníku minerálů.

Chalkopyrit je výborným kamenem pro esoteriky a léčitele. Ochraňuje je před nežádoucím vydáváním vlastní energie. Lze ho použít při hledání ztracených předmětů. Je velmi mystickým kamenem, jenž silně zvyšuje vnímavost a schopnosti svého majitele. Přivádí k vám nekonečnou vesmírnou energii a veškeré informace vesmíru do vašeho vědomí. Velmi vhodný pro meditace. Posiluje vaši schopnost kontakru s dávnými antickými kulturami z vesmíru. Uvolňuje veškeré energetické blokády. Otvírá a čistí korunní čakru.

Menu
--