Domů Zboží Od Veverkal

Duhový krystal...(fluorit) náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14627142
Zobrazení: 73x
Vloženo: 15.4.2024
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"

Autorský šperk s velmi pěkným, surovým krystalem fluoritu...

Jde o surový kámen s leštěnou přední stranou. Barva kamene je v odstínech růžové, čiré, modré a zelené. Jeho velikost je 5,3 x 2,3cm. Zdobeno cínovaným mosazným drátem a kuličkami cínu, usazeno bez lepení. Celková velikost šperku je 5,6 x 2,4cm. Zavěšeno na nerezovém řetízku o délce 51cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 30 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

šperk je originál s krásným kamenem.

Fluorit je jeden z nejkrásnějších minerálů vůbec. Byl oblíben už v antice, zhotovovaly se z něj umělecké předměty. Velké oblibě se těšil také v číně, kde má pověst talismanu pro štěstí. Chrání před černou magií. Fluorit se vyskytuje nejčastěji ve fialové a zelené barvě. Fialová  je barva meditace a víry, napomáhá duchovnímu úsilí. Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni, pracuje s vědomou myslí, posiluje naše myšlenky, potlačuje silné emoce, posiluje analytické schopnosti, urovnává zoufalství, depresi či vztek, zastavuje psychickou manipulaci. Dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, koncentraci, pomáhá při učení.

 

Menu
--