Domů Zboží Od já.káně

Duhový měsíční kámen

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od já.káně

Katalogové č.: 8100983
Zobrazení: 143x
Vloženo: 18.12.2016
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek vyrobený z mědi, na řetízku se zapínáním a prodlužovacím řetízkem.

Vsazený duhový měsíční kámen se spoustou modrého až duhového světa a velikosti 15x13mm

Obvod je 48cm.

Duhový měsíční kámen je nejuznávanější z mnoha variant měsíčního kamene, vzhledem k jeho mnoha speciálním vlastnostem.

Pokud nakláníte tyto kameny pod různými úhly při dopadu světla, náhle se na povrchu mnohdy rozzáří nádhernými barvami, které nejsou na první pohled předtím vidět.

Měsíční kámen, který probleskuje odstíny nádherné modré až fialové barvy, je v angličtině často nazývaný Bluefire, tedy ,,modrý oheň", a je pro svou krásu nejcennějším ze všech druhů měsíčního kamene.

Duhový měsíční kámen v sobě nese energie ,,ženy bohyně", ženám pomáhá silně zvyšovat jejich pocity, povzbuzuje vroucí touhy, dychtivé očekávání a srdečné odhodlání.

Tak starý jako samotný měsíc, duhový měsíční kámen má v sobě sílu tajemství. Jeho tajemství jsou uzamčena pod perleťový závoj, a spolu s nimi, naše vlastní skryté pravdy.V rámci jeho odraženého světla duhy můžeme začít chápat, co je podstatné v našem životě.

Měsíční kámen byl používán Římany pro výrobu šperků již téměř před dvěma tisíci let, ještě déle se užíval v zemích Orientu. V Indii je měsíční kámen dodnes posvátným kamenem milenců a šperky s tímto kamenem se zde tradičně dávají jako svatební dar. V období secese to byl jeden z nejoblíbenějších kamenů pro výrobu klenotů.

Vzhledem k tomu, že již od nejstarších dob je měsíční kámen spojován s magií Měsíce, je stále používán jako amulet ochrany pro cestovatele, dar milenců pro vzájemný silný vztah a vášeň, a také jako zdroj naší cesty k moudrosti. Naše vazby na Měsíci, protože vytváří příliv a rytmy naší matky Země a tak ovlivňuje naše chování, emoce a duchovní růst.

Duhový měsíční kámen uklidňuje a povzbuzuje, učí nás přirozené rytmy našeho života. V Evropě se stovky let věří, že tento kámen pomáhá usmíření odcizených partnerů a milenců. Bluefire měsíční kámen je kamenem naděje, který napomáhá sebevědomí a podporuje naši osobnost.

Duhový měsíční kámen pomáhá při naladění k harmonickému rytmu biologických sil vlastního těla a využívání přírodních energetických cyklů. Po tisíciletí se o něm věří, že silně ovlivňuje ženský reprodukční systém, podporuje plodnost, usnadňuje průběh těhotenství a porod. O měsíčním kameni se též udává, že zmírňuje menstruační potíže, pomáhá vyrovnávat hormonální systém a odstraňuje zadržování tekutin.

Měsíční kámen může působit jako kámen pro podporu růstu u dětí, zároveň se udává, že pomáhá zpomalit degeneraci u starších pacientů. Často se o něm píše, že může také pomoci při léčbě a zmírnit degenerativní stavy kůže, vlasů a očí. Spojen s magií Měsíce, je měsíční kámen velmi vhodné použít jako podporu při léčbě nespavosti a pro přivolání příznivých snů.

Duhový měsíční kámen může být také nápomocným pro zvýšení asimilace živin, odstranění toxinů, a jako podpora při léčbě poruch zažívacího systému.

Menu
--