Domů Zboží Od Mydlárna Nežárka

Džentlmen přírodní mýdlo

99 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Mydlárna Nežárka

Katalogové č.: 11467570
Zobrazení: 128x
Vloženo: 5.5.2020
Počet srdcí: 7x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Džentlmen; to je muž vybraného chování a oblékání. A takový muž by měl i správně vonět. Pochopitelně, že ničím okázalým, ale jemným podmanivým. A právě tak voní naše mýdlo Džentlemen, určené pro pány.

Jemnou dřevitou vůni santalového dřeva a cedru doplňuje svěží vůně bergamotu. V základu je použit olivový, kokosový a lněný olej a pořádná dávka kakaového másla. Kakaové máslo nejen, že nádherně voní, ale mužské pokožce po holení dodá potřebnou hydrataci.

Šetrné k pokožce i k přírodě - použité suroviny jsou v eko kvalitě, šetrné k Vaší pokožce a domovu, mýdla jsou balena v eko papírových krabičkách, které můžete použít na drobnosti nebo je vytřídit.

Hmotnost 80 g

Šetrné k pokožce i k přírodě: záleží nám na životním prostředí, proto nejenže použité suroviny jsou v eko kvalitě - šetrné k Vaší pokožce, ale mýdla balíme do eko papírových krabiček, které po dodání můžete použít na drobnosti nebo jednoduše vytřídit.

K zachování trvanlivosti mýdel používáme přírodní konzervanty, a to výtažek z grapefruitových jader, který udrží mýdlo ve svém stavu po dobu 12 měsíců od data výroby. V této době je proto vhodné mýdlo spotřebovat.

K zachování trvanlivosti našich mýdel používáme pouze přírodní konzervanty, a to výtažek z grapefruitových jader, který udrží mýdlo ve svém stavu po dobu 12 měsíců od data výroby. V této době je proto vhodné mýdlo spotřebovat. Uchovávejte v suchu a chladu.

Olivový olej - nejen v kuchyni dokáže olivový olej zázraky, prokázané jsou jeho blahodárné účinky v lékařství, působí protizánětlivě, hojivě, hydratuje, obsahuje vitamin E.

Kokosový olej - bohatý na antioxidanty a přírodní antimikrobiální a antibakteriální složky, díky němu mýdlo krásně čistí a pění.

Kakaové máslo - má antioxidační účinky, pro normální, suchou pleť až dehydrovanou pleť.

Palmový olej RSPO - předně je důležité si uvědomit, že palmový olej není pro naše zdraví škodlivý, ba naopak má nezastupitelnou funkci v přírodní kosmetice. Způsob, jakým se palmový olej pěstuje a zpracovává už v pořádku není. A protože nám není lhostejná při výrobě našich mýdel, která obsahují palmový olej používáme pouze olej s certifikátem RSPO. Ten označuje palmový olej, který pochází z udržitelných zdrojů a splňuje přísná kritéria na ochranu životního prostředí. Tento palmový olej je tedy z plantáží, které byly znovuobnovené a nebyly kvůli nim káceny nové lesy.

Složení: olivový olej, voda, kokosový olej, palmový RSPO, kakaové máslo, lněný olej, BIO kakaový prášek,  bergamotový esenciální olej,  cedrový esenciální olej, santalový esenciální olej, esenciální olej z patchouli, výtažek z grapefruitových jader, glycerin, Limonene*, Linalool*

INGREDIENTS: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate (RSPO), Sodium Cocoa Butterate, Linum Usitatissimum Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Powder, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Cedrus Atlantica Wood Oil, Santalum Album Wood Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citrus Grandis Seed Extract, Glycerin, Limonene*, Linalool*

*Z přírodních esenciálních olejů

Menu
--