Domů Zboží Od majerKa

džíny majerKy ( vel. M)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od majerKa

Katalogové č.: 4325917
Zobrazení: 38x
Vloženo: 2.10.2013
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kdysi to býval pracovní oděv a vy v tom teď honíte parádu . . bože bože . . Markétě se chtělo smát, ale zároveň si připadala jak prvńáček před tabulí. Babička si ji prohlížela kritickým pohledem. Tahle moudrá a stále elegantní žena si své vnučky přála vidět pouze v sukýnkách, šatech a nejlépe s nějakou tou lokýnkou na hlavě. Jenže Markéta byla ráda, že si vůbec uměla rovně narazit čelenku a na střední škole konečně zvládla culík. A ty džíny??  . . Babi, promiň, já to dnes prostě nedala, nestíhám . . ozvalo se krátké zaťukání. Že by už dorazila Irena, babiččina druhá milovaná vnučka? To zase bude . .perfektní make-up, podpatky aspoň sedm cenťáků, sukně tak akorát a vlasy . . určitě sundala natáčky až na parkovišti. Aspoň si babi zlepší náladu. Je fakt naštvaná, těch zákusků se ani nedotkla. Irča vešla a . . .tyyy jooo, ségra taky nestíhá . .šálí mě zrak? tohle jsou přece ty jeansové Majerky . . k tomu baleríny, ve vlasech čelenka . . já padám, chudák babi.. .
Irenko, princezno moje, tobě to zase sluší . .tak dnes v kalhotech? . . no aby ne, venku takový vítr . . pojď sem, ať si tě pořádně prohlédnu . .
Marky zalapala po dechu . .jo, vážené dámy, nejsou džíny jako džíny :)

------------------------------------------------------------------------------------

Atraktivní džíny ušity z kvalitní strechové silnější rifloviny modré barvy. Nepřehlédnutelným prvkem na předním i zadním díle je jasný jasně modrý sítotisk. Potisk aplikován ručně, s nejvyšší pečlivostí. Na lemování třech funkčních kapes je použit žebrový tyrkysový úplet.
Horní lem je z úpletu s gumou.
V průchodkách (antikorozních) je  provlečená šňůrka. Na nohavicích ozdobné modré proševy. Dole tunýlek se šňůrkou na stažení nohavic.
Pozor: ozdobné proševy mají zeštíhlující efekt.
.
Na tohle zboží, myslím, mohu být právem pyšná. Skutečně ráda doporučuji tyto nestandardní "džíny". Na další foto můžete mrknout např.do mé fotogalerie zde na profilu. Najdete "spokojenou zákaznici".

 

rozměry:

horní lem v klidu: 2 x 35cm

míra přes stehno: 2 x 29,5cm

vnitřní délka nohavice: 78cm

********************************************************

Návrh, střih zpracování = majerKa

100% originál, k dispozici v této barvě pouze tento jeden kus

************************************************

návrh a zpracování: Kateřina Majerová

text: Marcela J.

 

 

Menu
--