Domů Zboží Od HURA

ECHT STREET PUPPETS

350 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od HURA

Katalogové č.: 481397
Zobrazení: 58x
Vloženo: 18.10.2009
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Design: by HZA

Legenda:

Echt Street Puppets je název street performance s obřími mechanickými loutkami. Hurá collective jehož členy jsou také loutkáři a scénografové jezdí se svým projektem čas od času po světě. Čas od času získají  Echt Street Puppets i nějaké to ocenění jako např. na Karneval der Kulturen Berlin 2009.  Tričko s motivem monstra a dráty vedoucími k vodicímu kříži, potěší nejen fanoušky loutkového divadla a pouličních performance, ale uspokojí i toho kdo si potrpí na dobrý a nápaditý design.

Důležité:

Tento motiv tiskneme v několika různých variantách, proto prosím ve své objednávce nezapomeňte uvádět jakou barevnou kombinaci si přejete.

A) černá-slonová kost tisk / červené triko

Trička:

Tiskneme na pánská trička značky Adler, 200g.

Dostupná velikost:

XL: š- 58cm, d- 76cm

Údržba:

Trička je možné bez problémů prát v prát v pračce, běžnými pracími prostředky při teplotě vody 40°C. Doporučujeme prát s obrázkem otočeným dovnitř. Trička se mohou žehlit, doporučujeme opět po rubu.

Tisk:

Tiskneme technikou ručního sítotisku. Tisk není gumový, ale vypadá spíše jako součást textilie. Charakter ručního sítotisku se proti tisku strojovému vyznačuje určitými nuancemi jako jsou drobné nedotisky nebo lehké posuny soutisku a pod. Tyto momenty zajišťují opravdovou jedinečnost a originalitu každého tisku. Tisk tak vypadá živě, ale nikoliv nedbale nebo nepovedeně. Za kvalitu zobrazení ručíme!

    Menu
    --