Domů Zboží Od Doubravka9

elegán

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Doubravka9

Katalogové č.: 5831896
Zobrazení: 80x
Vloženo: 10.12.2014
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

cínovaný náhrdelník se dvěma krásnými kabošony  jaspisu picasso, je zavěšený na kulaté kůži, délka 43 cm + 5 cm prodlužovací řetízek.

Velikost celého přívěsku je 7 x 6 cm, velikost menerálu 4 x 3,5 cm

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného bezolovnatého cínu se stříbrem, patinováno na barvu starostříbra, leštěno a ošetřeno antioxidantem.

 

 jaspis (viz hnědý jaspis) bývá někdy označován za "Matku Zemi hovořící ke svým dětem". Nese v sobě poselství, jež vypráví prostřednictvím obrázků z minulosti - srozumitelně  ovšem pouze těm kdo je dokážou dešifrovat. Vynáší na hladinu skrytý pocit viny, závist, nenávist a lásku; vše, co zůstává za normálních okolností potlačeno, lhostejno, zda to pochází ze současného nebo minulého života. Jakmile se podaří odhalit cokoli, co nás utlačuje, lze na to
pohlížet jako na poučení pro další cestu vpřed. Tento kámen v sobě nese smysl pro správné proporce a harmonii. Obrazový jaspis přináší klid a odstraňuje strach. Podněcuje činnost imunitního systému a čistí ledviny.

Jaspis proslul jako ,,nejlepší živitel". Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Používá se při léčbě, sjednocuje všechny aspekty života. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení. Každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší.

V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů. Dodává odvahu pronikat důrazně ke kořeni problému. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě nezbytně dochází.

V duševní rovině napomáhá jaspis při rychlém uvažování. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy.

Na fyzické rovině prodlužuje sexuální rozkoš. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace a dodává tělu energii.

Léčebné využití: Jaspis podporuje oběhový systém, trávení a funkci pohlavních orgánů. Udržuje rovnováhu minerálních látek v těle. Zvlášť dobře účinkuje jako drahokamový elixír, neboť v takové podobě nevyvolává příliš velké tělesné podráždění.

Menu
--