Domů Zboží Od natural power handmade

Energetický náramek z onyxu s měsíčním kamenem

199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od natural power handmade

Katalogové č.: 8987268
Zobrazení: 65x
Vloženo: 2.11.2017
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Silný náramek z onyxu a fluoritu

Korálky: onyx - 8 mm, měsíční kámen - 8 mm

Obvod ruky: 15,5 - 17,5 cm

Tento náramek pomůže svému nositeli rozvíjet se, podporuje emoční růst a ovládání svých citů. Podporuje zdravou hladinu ženské a mužské energie. Skvělý náramek, který napomáhá k hlubšímu vnímání.  ☮ 

Onyx nastoluje rovnováhu ducha; projasňuje myšlenky a podporuje logické myšlení; pomáhá překonat neblahé nánosy a zbavit se přebytečného; podporuje disciplínu, vytrvalost a schopnost prosadit se.

Měsíční kámen je kámen nových počátků. Je silně spjat s Měsícem a s intuicí, s přemítáním a vzpomínáním. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii. Vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Měsíční kámen se tradičně používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění. Lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k přijímání duševních darů. Je nabitý vstřícnou ženskou energií a udržuje v rovině mužskou a ženskou energii. Přináší hluboké citové zotavení. Uhlazuje narušenou citovou stabilitu a napětí. Uklidňuje naše emoce. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit. Umí uklidnit přehnané reakce na emotivní situace. Hojí rovněž problémy horní částo zažívacího traktu, které jsou spojeny s citovým napětím.

 ASTROLOGICKÁ ZNAMENÍ  

RYBY ♓ Prohlubuje intuitivní vnímání. Vnáší jasnost do úplnosti obrazů a tušení, které k nim proudí z nitra, a vyjasňuje jejich pravdivost. Dodává jim rovněž odvahu k prožívání vnitřních poznatků. Podporuje psychickou harmonii a rozvoj kreativity. 

VODNÁŘ ♒  Podporuje skrytou schopnost rozpoznat v událostech a jevech života ,,tanec energií". Umožňuje jim přístup k vyšším pravdám a pomáhá jim akceptovat platnost jejich instintivního vnímání. Upozorňuje je na to, kde jsou jeho myšlenky odrazem univerzálních pravd a kde jde o výraz podvědomých úskostí nebo přání.

KOZOROH ♑ Podporuje hledání podstatného v duši Kozoroha a pomáhá mu přesměrovat toto podstatné za rámec praktického života na hlubší oblasti. Tím posilje jeho disciplínu a vytrvalost, současně ho však zbavuje jeho přísnosti. Pomáhá řešit konflikty a neshody v partnerských vztazích.

RAKY ♋ Dopřává duševní rovnováhu.

Menu
--