Domů Zboží Od Čelenky od Pukí

Energie v šedi

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Čelenky od Pukí

Katalogové č.: 8138358
Zobrazení: 157x
Vloženo: 8.1.2017
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení a milí. Dlouho jsem to zvažovala, ale k 30.4.2021 obchod zavírám. Do té doby si můžete udělat radost a nakoupit s větší slevou - ceny jsou již snížené o 40%. To samé platí i na mých dalších profilech. Přeji vám všem krásné dny plné zdraví, radosti a úspěchů. Pukí

Originální spona, starobronzová s filigránem.

Na ní je krásný achát v odstínech šedé a bílé, obšitý rokajlem v šedé a fialkové + zlomky ametystu.

Minerály Vám dodají energii i ve dnech plných šedi a nedostatku sluníčka...

Každá spona je originál, který bude zdobit pouze Vás...

Achát
Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Ametyst

Vlastnosti: Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.
Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Menu
--