Domů Zboží Od Kobayashi

Existuje šťastný svět, kde není rozdílností

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 9033878
Zobrazení: 38x
Vloženo: 15.11.2017
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s lapisem lazuli z Afghánistánu. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 4,3×2,4×1,2 cm. Velikost kamene 3,1×2,3×1,2 cm.

Vlastnost: Lazurit otevírá třetí oko a udržuje rovnováhu krční čakry. Napomáhá k dosažení stavu osvícení, usnadňuje vyvolávání a výklad snů a zvyšuje duševní schopnosti. Umožňuje duchovní cesty a stimuluje osobní a duchovní sílu. Tento kámen rychle odstraňuje stres a přináší pocit hlubokého vnitřního klidu a míru. Dodává mimořádnou vyrovnanost a představuje klíč k dosažení duchovních znalostí. Lazurit je ochranný kámen, který umožňuje navázat kontakt s duchovními průvodci. Dokáže rozpoznat hrozbu duševního útoku, zastaví ho a vrátí útočící energii zpět k jejímu zdroji. Učí síle vyřčeného slova a dokáže zvrátit neštěstí nebo napravit nerovnováhu způsobenou v minulosti mlčením. Lazurit do stavu harmonie tělesnou, duševní, citovou a duchovní rovinu. Nesoulad mezi nimi může vést k depresím, nerovnováze a ztrátě smyslu života. Navozená harmonie přináší pocit hlubokého vnitřního sebepoznání. Lazurit podněcuje k převzetí odpovědnosti za vlastní život. Odhaluje vnitřní pravdu, pomáhá sebeuvědomění a umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Jestliže potlačovaný strach způsobuje ,,krční" problémy nebo potíže s komunikací, lazurit podobné překážky odstraní. Tento krystal přináší svému majiteli trvalé hodnoty v podobě čestnosti, soucitu a poctivosti. Lazurit funguje jako účinný zesilovač myšlenek. Podněcuje vyšší schopnosti mysli, přináší objektivní a jasný pohled. Podněcuje rozvoj tvůrčích schopností pomocí jejich naladění na zdroj poznání. Lazurit vám pomůže vyrovnat se s pravdou bez ohledu na to, kde ji objevíte, a přijmout vše, co se dozvíte. Usnadňuje rovněž vyjádření vlastního názoru a vnáší harmonii do konfliktů. Seznamuje svého majitele také s hodnotou aktivního naslouchání druhým. Lazurit upevňuje milostné i přátelské vztahy a napomáhá při vyjadřování pocitů a emocí. Odstraňuje utrpení, krutost a strádání. V podobě drahokamové esence uvolňuje citové spoutání.

Léčebné využití: Lazurit potlačuje bolest; zejména migrény a bolesti hlavy. Pomáhá překonávat deprese. Blahodárně působí na respirační systém a nervový systém, krk, hlasivky, štítnou žlázu, orgány zajišťující detoxikaci těla, kostní dřeň, brzlík a imunitní systém. Pomáhá při nápravě poškození sluchu a čistí krev. Účinkuje proti nespavosti a závratím. Snižuje krevní tlak.

Umístění: Lze nosit na třetím oku nebo jej na ně položit. Lazurit by měl být vždycky nad bránicí, kdekoliv mezi hrudní kostí a temenem hlavy.

Očista: Lapis- lazuli čistíme pečlivě po každém použití pod proudem vlažné vody, nebo v misce vody, položen na křišťálu, při svitu noční oblohy. Nabíjíme jej jen krátce na přímém slunci.

    Menu
    --