Domů Zboží Od bellaannata

Extravagantní náramek z rohoviny, mosazi a achátu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od bellaannata

Katalogové č.: 6457316
Zobrazení: 116x
Vloženo: 6.7.2015
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Prodej pouze v ČR, možno i na Slovensko, poštovné se odvíjí od hmotnosti a typu zásilky.

Představuji vámextravagantní náramek, originální ruční výrobek, který prezentuje krásu rohoviny, mosazné mozaiky a velkého neuvěřitelně hladce vybroušeného achátu, zasazeného v tepané mosazné koruně.

Vnitřní průměr náramku je elipsa 6,2 cm x 5,5 cm. Šířka je 2,5 cm a výška asi 1,2 cm. Achátové oko je nepravidelná aleipsa o rozměrech asi 3,4 cm x 2,6 cm.

Kovové části náramku nesou stopy běhu času, místy jsou zčernalé, ale spíše na ukrytách částech, a tak i když na obrázcích jsou tato místa vidět, běžný obdivovatel šperku je nenajde.

Achát je v barvách zelené (obohacen více chromem), modrozelené (obohacen více mědí) a červenohnědé (obohacen více železem).

Náramek je nejen extravagantním šperkem, ale i raritou a pořádnou provokací. Díky elipsovitému tvaru sedí na ruce dobře a hlavně tak, aby minerál zůstával na stejném místě na vnější straně zápěstí a neschovával se nebo netočil dovnitř.

Zapíná se závlačkou, která je zakřivená tak, aby dobře držela a třeba nechtě nevypadla. Člověk až žasne, na co vše designer tehdy nemyslel.

Výborný pěkný vintage stav, viz. foto, hodí se i jako dárek, hodí se i jako dekorace, nebo těžítko - ale ne do práce, protože tam by vám ho ze stolu kolegové brali a koukali a koukali, zatímco papíry by lítaly a lítaly.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1960 - 1969
Menu
--