Domů Zboží Od Veverkal

Faëra... (aqua aura) náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14595825
Zobrazení: 114x
Vloženo: 25.3.2024
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"

Autorský šperk s velmi krásným křišťálem aqua aura...

Křišťál aqua aura...alchymistický výtvor , patentován v Americe . Ve vakuu a vysoké teplotě jsou naneseny páry zlata na povrch křišťálu. Prvky, které se používají k pokovení mohu být také Titan, Iridium, Měď.

Bezolovnatý cín, mosaz. Barva křišťálu je čirá s duhovými odlesky tyrkysové a modré barvy. Jeho velikost je 3,1 x 2 x 1,6cm. Zdobeno cínovaným mosazným drátem. Celková velikost šperku je 4,2 x 2 x 1,6cm. Zavěšeno na černé voskované šňůrce o délce 45 + 5cm (foceno na řetízku - momentálně není k dispozici). Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 15 gramů.

šperk je originál.

Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.
 
Menu
--