Domů Zboží Od cerna kosice

Fialová kytice (Ametyst) - spona do vlasů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 8213072
Zobrazení: 71x
Vloženo: 31.1.2017
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Luxusní autorská cínovaná spona do vlasů s motivem kytice je tvořena technikou tiffany z  pocínovaného plechu, tromlovaných kamínků Ametystu o velikosti 1,7 x 2,0 x 0,4 cm a několika korálků Ametystu 0,3 cm doplněná o lístky a spirálky z pocínovaného drátku.

Spona je na 8 cm základu (Francouzská mechanika). Je důkladně přicínována k základu - nehrozí její oddělení. Není použito žádné lepidlo.

Celková velikost spony je 10,0 cm na délku, 3,2 cm na šířku (měřeno v nejširších místech). Dobře drží. Je patinována a na závěr ošetřena antioxidantem.

Celá spona je ruční práce, je vytvořena bez bižuterních komponentů.

Použiý cín je bezolovnatý.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

Potírá hněv, zběsilost, strach a veškeré negativní vlastnosti. Probouzí v nás dobrotu a láskyplnou moudrost. Vnáší světlo do mezilidských vztahů. Zažehnává obavy z budoucího, strach ze smrti. Učí nás víře a důvěřivosti v Boží sílu a spravedlnost. Působí především proti bolestem všeho druhu ve fyzické, citové i duševní oblasti. Mírní žal, přináší útěchu a klidný hluboký spánek. Ovlivňuje zejména poruchy způsobené duševním přepětím, stresem a nezpracovanými negativními zážitky, které zůstaly v podvědomí.

Menu
--