Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Fluorit zeleno-modrý surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14668026
Zobrazení: 32x
Vloženo: 11.5.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Masivní kus zeleno-modrého fluoritu. Surovina velkých rozměrů (7 x 5 x 3,4 cm), váha 172 g. Kámen vhodný ke krystalo-terapii nebo do sbírky.

Fluorit obecně (všechny jeho barevné varianty) patří do skupiny minerálů, které vylepšují naše dosavadní schopnosti, vlastnosti, možnosti či stav. A volíme je tehdy, pokud je naším záměrem navýšení energie, abychom této žádoucí změny dosáhli. Všechny fluority pracují zejména s naší myslí.  Všechny barevné varianty můžeme použít na energetickou práci univerzálně, tedy na jakémkoliv energetickém centru. A dále jednotlivé barvy fluoritů, jejich vibrace, ladí ponejvíce s příslušnou čakrou našeho energetického systému.

Modrý fluorit nám pomáhá zdokonalovat naše vyjadřování v návaznosti na jasnou, vyčištěnou mysl. Pracuje především s krční čakrou, která je centrem komunikace, a to nejen přímé komunikace s ostatními lidmi, ale také je centrem vlastního sebe-vyjádření: naše (zvukové) vibrace, které vycházejí z krční čakry (a mohou být i tiché, neslyšitelné) druzí nějak vnímají s určitými pocity. Ladí/neladí...

Energie modrého fluoritu nám může být užitečná také při studiu, pomůže nám zpracovat nové informace, spojit již známé skutečnosti s tím, co se právě učíme. 

Rozměry: 7 x 5 x 3,4 cm. Váha 172 g.

Lokalita: Čína.

Moje pozn.: FL01.

Menu
--