Domů Zboží Od vivido

FREYA RED HOT - poslední kus L - sleva z 1390 Kč

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od vivido

Katalogové č.: 6365350
Zobrazení: 418x
Vloženo: 1.6.2015
Počet srdcí: 78x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Freya je v severské mytologii bohyně plodnosti, lásky, krásy, války a čarodějnictví. Šaty FREYA jsou jednodužší a cenově dostupnější variantou šatů DIALOGUE. Díky odepínatelnému opasku a ramínkům můžete jednoduše kouzlit se siluetou podle momentální nálady. Staňte se bohyní každého večírku, okouzlete při nakupování čerstvé zeleniny na trhu... šaty FREYA mají spoustu tváří.

Díky materiálu, jímž je kvalitní, krásně chladivý a jemný polyesterový úplet italské výroby jsou šaty velmi pohodlné a snadné na údržbu. Materiál obsahuje lycru, je tedy velmi tažný a krásně se přizpůsobí vaší postavě. V nabídce je spousta barev a také nově několik vzorů. Pokud máte přání, zhotovit šaty v jiné barvě, než je na fotkách, vyberte si barvu ze vzorníku a napište zprávu vnitřní poštou, fantazii se meze nekladou.

Šaty jsou ideální také pro maminky v očekávání! 

Každý model je zhotoven na míru, stačí zaslat pár údajů a máte jistotu, že vám padne jako ulitý. Barvu doplňků - ramínek a opasku -  si můžete také objednat v jakékoliv dostupné barvě ze vzorníku. Ramínka jsou déklově nastavitelná, opasek je také zhotoven na míru. Samostatně si můžete objednat doplňky navíc. Pokud tak učiníte v rámci objednání šatů, poštovné a balné platíte samozřejmě jen jednou.

Termín dodání šatů je 7-14 dní, podle dostupnosti materiálu. Pokud je materiál skladem, lze reagovat po domluvě daleko pružněji.

  • šaty
  • úplet
  • bílá
  • černá
  • červená
  • městský
  • veselý
  • L
Menu
--