Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

FRIDOLÍN - strážce a ochránce pro děti (na přání)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 3138762
Zobrazení: 4x
Vloženo: 16.10.2012
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mobilní harmonizační závěs  "andělíček strážníček" - ručně malován na folii vitrážovými barvami, upevněn v mosazném kruhu se spirálami, doplněn čirým i barevným skleněným rokailem. V místě srdce (či jinde na postavičce) umístěny drobné kousky křišťálu, které jemně harmonizují okolní prostor. 

Rozměry : cca  34 x 17 cm  - každý kus je originál s drobnými rozdíly v barvě, vzoru i velikosti.

Vhodný k umístění do dětského pokojíčku - nejlépe poblíž lůžka  jako symbolický ochránce nejen  pro neklidné a bojácné děti, kterým pomáhá posílit pocit bezpečí. Poněkud rozpačitý až stydlivý výraz "anděla" Fridolína usnadňuje kamarádské přijetí malými dětmi (zejména typ  s otevřenou náručí - viz doplňkové foto)

Feng-shui:  vhodný pro tyto sektory : 

* nápomocných přátel (Kov, pomocník, léčení strachů a psychosomatických potíží), *  budoucnosti /dětí (Kov, bezpečná budoucnost), *  minulosti /rodiny (Voda, ), nebo * moudrosti a klidu (drahokamy=Země, zklidnění a vyšší ochrana), i * do Středu (zdraví), případně podle dominantní barvy k živlu sektoru

Doporučuji pro věk od 0 do 10 let, zavěsit MIMO DOSAH dětských ručiček na pevné vlákno, proti oknu vynikne průsvitnost vitrážových barev a korálků.

Mohu vyrobit na přání i v jiných barvách (na doplňkové fotografii modrá, se spirálou z bílého kovu),  oblíbený je Fridolín s otevřenou náručí.

Menu
--