Domů Zboží Od lelek - drátky

Granátový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od lelek - drátky

Katalogové č.: 11099235
Zobrazení: 78x
Vloženo: 6.12.2019
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyrobený z komponentů z chirurgické oceli a ze zlomků  minerálu granátu.

Vnitřní průměr náramku je cca 16,5 cm plus prodlužovací řetízek.

GRANÁT

Užití: síla, ochrana, rituální práce

Vlastnosti Granátu:   po dlouhá léta užíván jako amulet,  který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen,  který přivádí velké  množství  energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a  strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru  a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc.  Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Poméhé regenerovat organizmus, obnovovat ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, pomáhá lepšímu vstřebávání minerálů a vitamínů, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.

Barva: červený, hnědý, černý, žlutý, oranžový, zelený

Spessarin (oranžová barva): má vysoké vibrace, působí jako antidepresivum, potlačuje noční můry, posiluje srdce, pomáhá při správném úsudku, vhodný při sexuálních problémech, harmonizuje ukládání vápníku v těle.
Hessonit (červená až nahnědlá barva): snižuje neplodnost a impotenci, zlepšuje čich, harmonizuje produkci hormonů. Přináší sebeúctu a odvahu pomoci druhým, podporuje intuici, užívá se při astrálních cestách .
Grossularit  (barva zelená), výborný při artritidě, revmatizmu, potížích s ledvinami, kůží a sliznicemi. Zvyšuje plodnost a vstřebávání vitaminů. Poslouží dobře v obdobích řešení soudních sporů a různých problémů. Podporuje relaxaci.
Pyrop (barva ohnivě červená), léčí zažívací trakt, podporuje krevní oběh, pomáhá při bolestech v krku a pálení žáhy. Uvádí do souladu základní a korunní čakru, podporuje tvůrčí schopnosti a vůli k životu, zvyšuje charizma.
Červený granát – symbol lásky, je naladěn na srdeční energii, povzbuzuje sexualitu, pomáhá ovládat zlost, zejména tu vůči sobě.

Menu
--