Domů Zboží Od mrkni.

Háčkovaná kabela s vnitřní kapsou kožená ucha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce225 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mrkni.

Katalogové č.: 10288921
Zobrazení: 826x
Vloženo: 3.2.2019
Počet srdcí: 55x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ručně háčkovaná kabela z textilní příze, která je odolná, stálá, nevytahuje se. Součástí kabelky jsou kožená ucha široká 2 cm, dlouhá 70 cm.  Uvnitř kabelky vnitřní kapsa ušitá z krásných designových látek. Tato kapsa se dá za šitá poutka po stranách vysunout a zase zasunout. Drží ale v kabelce pevně. Tím, že se dá vnitřní kapsa z kabelky vyndat, můžete ji klidně použít jako kosmetickou tašku nebo spíše jako tašku pro jiné větší potřebnosti, protože je celkem větších rozměrů než malé taštičky na kosmetiku. Celá tato vnitřní kapsa je oboustranná - je ušita ze dvou krásných designových látek. Takže když vás již jedna varianta vnitřku vaší kabelky omrzí, můžete ji celou otočit a máte rázem úplně novou kabelku. Zároveň se dá taška krásně nosit i bez této vnitřní kapsy. 

Kabelka je prostorná. Vnitřní kapsa je ušita precizně, s pečlivostí. Vypolstrována je silným podkládacím materiálem, aby držela dobře tvar. Vnitřní kapsy třeba na mobil, kartu, klíče apod. (které jsou uvnitř kabelky určitě potřeba) jsou všity v každé z obou variant vnitřní tašky a vždy po obou stranách. Kapsy jsou podšity kouskem látky, aby se nevytrhávaly. Zip je oboustranný a krásně běhá. Kožená ucha se dají rovněž odejmout, to když už vás kabelka nebaví a ucha chcete použít na jinou kabelku. Ucha hodně vydrží (vlastní zkušenost). Kožená ucha před praním odejmout. 

  • šířka kabelky : 35 cm
  • výška kabelky: 30 cm
  • výška i s uchy: 52 cm
  • šířka dna: 19 cm

Kabelku dostanete s krásnou ručně vyrobenou ceduličkou od Atelier Černá ovce, aby bylo na první pohled patrno, že se jedná o ručně vyrobený český výrobek. Dále je součástí kabelky ozdůbka - ručně šité maličké srdíčko. Kabelka se tak rázem stává i krásným dárkem.

  • kabelka - bavlněná příze v barvě "pepř a sůl", šedobílý melír
  • vnitřní kapsa - laděna do růžové, bílé (jedna strana droboučký vzor s puntíčkem, druhá strana nápadný květovaný vzor) 
  • kožená ucha ve starorůžové barvě, lze i přírodní, černá nebo tmavě hnědá

Menu
--