Domů Zboží Od Dara bags

Harper Middle Přírodní kůže no.2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 10767339
Zobrazení: 86x
Vloženo: 31.7.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Popis zboží

Koženou brašnu Harper Middle si zamilují všichni ti, pro které je Harper Big příliš velký. Pohodová, středně velká brašna na nákupy, prodloužené víkendy, do školy i do práce.

Taška Harper Middle se pyšní kónickými boky, i když ji zaplníte, stále se bude pohodlně nosit, aniž byste loktem šermovala ve vzduchu.

Držátka jsou v délce tak akorát na rameno, pohodlně ji unosíte i v ruce či na předloktí jako hollywoodská hvězda.

Harper Middle jsme vybavili speciálně upraveným dnem, díky němuž má nevídaný objem. Zapínání je na druk a vnitřní podšívka je vybavena kapsičkou na zip a jednou volnou kapsou.

Součástí produktu je i ochranný textilní obal v designu Dara bags.

Materiál
100% polyester
přírodní kůže
Příběh

Hali se posadila na stoličku v bistru a naproti sobě postavila kabelku. No, kabelku. Zavazadlo. Brašnu. Polovinu obýváku, jak svojí nákupce s láskou říkala. Už byla celá ulítaná, a to nebyla ani druhá hodina odpoledne. Potřebovala malý oddech – ráno pilates, pak zaběhla do knihovny vrátit atlas anatomie, při té příležitosti si vypůjčila učebnici biochemie, skočila do čistírny se sakem, to bude potřebovat příští týden, ještě musí vyzvednout dárek pro sestru k narozeninám a… „Vaše káva a obložený bochánek,“ jiskřivé vysvobození z festivalu úkolů. „Ach, děkuji,“ podívala se číšníkovi do očí a svět najednou zpomalil…

    Menu
    --