Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Heliodor (zlatý beryl) AA tromlovaný (3,1 cm)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13452991
Zobrazení: 51x
Vloženo: 24.7.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Větší tromlovaný kámen zlatého/žlutého berylu – heliodoru, barevné čistoty - kvality AA. Převládá oranžové zbarvení, místy je sv.žlutavý a je na něm jedna maličká zelená skvrnka. Je třpytivý a zářivý. Velmi pěkný. Spodní strana plochá, svým tvarem a velikostí je velice vhodný pro zakomponování do šperku - přívěsku. Ale nejen tak, můžeme s ním také aktivně pracovat na sobě, neboť energeticky je heliodor skvělý pomocník.

TIP:

doporučuji tento kamínek spárovat s menším TK zlatým berylem, katalog.č. 13791127, může tak vznikout velice atraktivní a energeticky silná sada šperků - přívěsek a prsten. Velice doporučuji.

Víte, že i nošení šperků (nebo právě nošení šperků) je účinná krystalo-terapie? Pokud nosíme šperk s minerálem často na sobě, časem integrujeme jeho energii a posléze pocítíme zlepšení v té dané konkrétní oblasti.

Heliodor, stejně jako modrý akvamarín, růžový morganit či zelený smaragd, patří do skupiny berylů. Všichni tito „příbuzní“ mají společné jedno: nesou v sobě silné, sebejisté a pevné vibrace. Beryly se otevírají těm, kdo jsou na tyto vibrace připraveni - dospělým a zralým bytostem, které jsou plně zodpovědné za svůj život a za to, co v něm prožívají.

Vibrace žluté berylu silně rezonují s energetickým centrem solár. Jeho tématem je naše schopnost realizovat si svou vlastní realitu. Modelovat svůj život podle vlastních přání, vizí a plánů. Tvořit v souladu se sebou samými, se svou duší, což pociťujeme jako uspokojivé naplnění v této oblasti života. Pro to však potřebujeme velké množství tvůrčí energie.

Heliodor nám otevře cestu k naší vlastní energii, pomůže nám ji správně uchopit a dávat věcem (i energiím) řád. Našemu dílu heliodor dodá potřebný náboj (oheň), sílu a vytrvalost. Provede nás všemi nástrahami, při zaváhání nám připomene naše schopnosti a kvality a pomůže zahnat případné obavy a pochybnosti. Snadněji tak budeme své jemné energie přetvářet v hmotu. Umožní nám zářit svým vlastním světlem, mít odvahu být sám sebou.

Před tím, než přizveme heliodor jako průvodce na tuto svoji cestu, je potřeba mít solár řádně pročištěný, zbavený nežádoucích (starých, nefunkčních) programů - použijme na tuto práci například topaz, olivín, žlutý danburit nebo jiný z kamenů pro energetickou očistu.

Rozměr: 3,1 x 1,4 x 0,8 cm.

Lokalita: Brazílie.

Moje pozn. A1478.

Menu
--