Domů Zboží Od Probuď se

Hematitové náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 1378850
Zobrazení: 71x
Vloženo: 16.1.2011
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hematit: je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Pokud se použije během cest mimo tělo, chrání duši a vede ji zpátky do hmotného těla. Nese v sobě silný element jang a zajišťuje rovnováhu meridiánů. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury, čímž v těle nastoluje klid, mír a harmonii.
Duchovní rovina: pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Účinně asistuje při překonávání různých nutkání a návyků. Obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života. Pomáhá také hledat řešení vlastních chybných rozhodnutí a přijímat je spíše jako poučení do budoucna než jako katastrofy. Přispívá k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek. Egypťané pokládali svým mrtvým talisman z hematitu pod hlavu, aby jim tak ulehčili odchod na věčnost. Je vhodný pro všechny formy psychické sebeobrany, ochrany hranic a domova.

 

délka: 5,5cm
velikost kamenů: 4mm, 6x6x6mm,2x4 a 3x5mm
váha: 5,5g (pár)
 astrologické znamení: Beran, Panna, Štír
použití: udržuje zdravý stav krve a léčí všechny nemoci spojené s krví, vyhání z těla horečku, léčí oběhové problémy, podporuje činnost ledvin, ukládání železa, tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, pomáhá rovnat záda a působí příznivě i při zlomeninách.

Kovové komponenty jsou postříbřené.


free counters

    Menu
    --