Domů Zboží Od Antonia

Hnědá manšestrová taška

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 743222
Zobrazení: 14x
Vloženo: 7.3.2010
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Dámská kabelka je zhotovena z hnědého bavlněného manšestru se silným vroubkem. Uvnitř je bavlněná plátěná světlemodrá podšívka s kapsami.

Pro spojení vrchového materiálu byla použita černá nit, pro spojení podšívky tmavěmodrá. Kabelka je uzavíratelná na zip. Dno je zaoblené. Boční díly mají kulatý dolní kraj. Vrchový materiál je v celé ploše podložený vrstvou silné rifloviny. Taška je tak pevnější a pěkně drží tvar.

Na PD je efektní prvek. ZD je bez zdobení. Ozdobou je hnědý popruh v kraji prošitým entlovacím stehem světlemodrou nití. Okraje popruhu jjsou všité do bočních švů. Na popruhu jsou jako aplikace dvě falešná poutka z vrchového materiálu, prošitá hladkým rovným stehem. Popruh je přišitý k PD - nedochází k posunu.

Efektní prošití u dnového švu.

Podšívka hladká, světlemodrá, bavlněná. Nese celkem 5 různě velkých kapes. Okraje průhmatů prošité, švové podsádky začištěné a zpravené do rubu. V krajích průhmatů švové uzávěrky pro zpevnění. 

Podsádka z manšetru, dolní okraj přistehovaný ručně k podšívce. Podsádka nese světlemodrý kostěný bundový zip. Jezdec kovový, vybavený poutkem z tmavěhnědé stuhy.

V horním kraji tašky přehrnutí švu přes okraj dovnitř. Přehrnutí z PD, ZD a bočních dílů asi 1,5 cm. Okraj prošit.

Ucha upevněna do kovových kroužků - každé ucho 2 kroužky. Kroužky upevněny poutky k tašce. Okraje poutek zapraveny mezi podsádku a PD a podsádku a ZD. Poutka z vrchového materiálu, prošitá modrou denimovou nití. Ucha ze světlemodrého popruhu. Okraje přišity, ozdobné prošití v modré barvě. 

TAŠKA:

Rozměry: 24 (v) x 25 (š) x 9 (h) cm  

Prošití horního okraje: 1 cm

Zdrhovadlo: 25 cm

Podsádka: 5 cm

Přehrnutí okraje: 1,5 cm 

 

PD (OZDOBNÝ PRVEK):

Šířka popruhoviny: 4 cm

Šířka prvku: 25 cm

Prošití v kraji: 0,5 cm

Falešná poutka: 4,5 (v) x 2 (š) cm

Umístění od horního okraje: 11,5 cm 

 

PODŠÍVKA:

Kapsy vnitřní: 5 ks - rozměry různé  

 

UCHA:

Délka (včetně kroužků a poutek): 72 cm

Délka (popruhová část): 62,5 (délka) x 2,5 (š) cm

Poutka: 4 (š) x 4 (v) cm

Kroužky: průměr vnější 4 cm

Menu
--