Domů Zboží Od Helísek

Hortenziová zahrada

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Helísek

Katalogové č.: 511921
Zobrazení: 25x
Vloženo: 3.11.2009
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 20.12. 2019 do února 2020 včetně bude provoz obchůdku omezený výrazně, případné objednávky budu schopna vyřizovat pouze nárazově, děkuji za pochopení ♥

Novinka z kolekce Flores incantata - Květy očarená a zároveň první kousek - šperk, který prošel ohněm :). Inspirací pro něj byly nádherná květenství odkvetlých hortenzií plná odstínů zelené barvy doplněné odstíny béžové, hnědé, hnědě vínové či lehounce růžové.

Tvoří je rondelky až skoro kuličky krásně jemně žlutozeleného prehnitu  - cca 4,5mm velké, rondelky krásně zeleného peridotu - olivínu - velké 4mm, a rondelky jemně růžového růženínu - 5mm velké navlečené na vlastoručně vyrobených nýtcícch, kterým byla ponechána "patina" vytvořená ohněm. Nýtky s rondelkami jsou zakončeny bezpečnostními očky a celá "květenství"jsou zavšena na ručně vyrobeném háčku s ozdobnou kuličkou.

Náušnicové háčky mají rovněž "ohňovou patinu", část, která je v uchu, je témeř ohněm nedotčená a tudíž stříbrná (postupně přechází od zlatavě oranžové přes šedou k tmavě černé u ozdobných kuliček). Háčky lze na přání vyčistit do čisté stříbrné barvy.

Náušničky jsou lehoučké a velmi jemné, délka náušniček je cca 2,8cm, náušnicové háčky jsou vzadu dlouhé cca 3cm.

    Menu
    --