Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Hřebenatka tyrkysová - mušlička orgonit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 3399641
Zobrazení: 31x
Vloženo: 7.1.2013
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový šperk - talisman - či elegantní přívěšek ve tvaru malé mušle hřebenatky.

Je živější než vypadá, pracuje stále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- regenerovat, uzdravovat a zvýšit odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Nafocený kus je ihned k disposici.

Pro větší účinnost vhodné doplnit třeba o tuto polokouličku nebo tuto pyramidu.

Jako každý orgonit, i tato mušlička hřebenatka je transformátorem energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná jako přívěšek, šperk, do kabelky, ke sklenici vody.. Narozdíl od volných kamenů či běžných šperků nepotřebují kameny zalité v orgonitu žádné energetické či jiné čištění nebo nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu uprostřed, tyrkys (rekonstr. zlomky),  piliny mosazi a mědi, odlita byla v několika vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice.
Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a hedvábnou šňůru v barvě kamenů přidám na požádání zdarma - uveďte při objednání.

Balena bude v dárkovém organzovém sáčku obsahujícím též podrobný popis.

Rozměry:
3,7 cm x 3,4 cm x 0,8 cm
Energetický dosah: cca 2,5 m


Tyrkys - jeden z nejúčinnějších léčivých kamenů, přináší zotavení ducha i těla.  Ochranný kámen používaný odnepaměti na amulety. Zlepšuje komunikaci mezi hmotným a duchovním světem... očistný kámen..chrání i před elektromagmnetickým smogem a znečištěním životního prostředí..podle tradičních názorů spojuje tyrkys zemi s oblohou a přivádí k sobě mužskou a ženskou energii... přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problémů...
V duševním životě dodává tyrkys sílu, pročišťuje sklony k mučednickému jednání nebo sebepoškozování. Pomáhá zachovávat klidnou mysl a pozornost při duševní práci, podporuje tvůrčí schopnosti a romantickou lásku. Stabilizuje jinak proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid.
Zlepšuje práci imunitního systému, regeneraci tkání, vstřebávání živin, pomáhá proti znečišťujícím látkám, uzdravuje tělo jako celek..snižuje přílišnou kyselost organismu ..

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.


Formička vznikla odlitím ze skutečné mušličky z karibské pláže (viz poslední foto).  Hřebenatka je tou lasturou, ze které vystupuje v mořské pěně bohyně Afrodité - ze slavného obrazu "Zrození Venuše" malíře Botticceliho..


Inspirováno delfíny a tropickým oceánem. Součást kolekce "Karibik v létě" - podkladové foto je mé autorské z míst inspirace :-)

Pokud se líbí, neváhejte. Vybírejte srdcem...

--------------

Silmarino - Vaše orgonitové talismany a šperky od r. 2010

Menu
--