Platba předem | |
Česká pošta - balík do ruky | 950 Kč |
Ingredience:
2 kg hrušek, 300 g krystalového cukru, lžička mleté skořice, badyán, mletý hřebíček (podle chuti) vanilkový cukr, lžička kyseliny citronové.
Postup:
Hrušky zbavíme slupek,nakrájíme, vyřízneme jadřince, nakrájíme na kusy a naházíme je do velkého hrnce, přidáme ostatní ingredience a pečeme v troubě asi 6 až 8 hodin - tak, aby se odpařovala voda, takže něco kolem 90°C. Občas promícháme. Pak naplníme do sklenic. Byt pak voní ještě 14 dnů jako jeden velikánský frgál.
keramický vrchlík, ptáček, hrušky, lísteček, korálek, staré formičky, skořice, rolnička, drátované drobnosti, skleněné korálky
celková délka zvonkohry včetně háku na zavěšení měří cca 60 cm
železné části získají ve vlhku rezavou patinu
original smu