Domů Zboží Od AllyDesign

Hubert…má rád jablíčka...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od AllyDesign

Katalogové č.: 9780198
Zobrazení: 831x
Vloženo: 10.8.2018
Počet srdcí: 81x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, chystám svou první kolekci. Z toho důvodu také pozastavuji tvorbu na přání a na došití, protože chystám celkové změny na podzim. Pokud budete chtít něco z výrobků tu, které mám už našité, neváhejte se zeptat vnitřní poštou. Ráda odešlu. Děkuji za pochopení.

...Hubert už odjel k novým majitelům, pokud by se vám ale líbil, tohoto Huberta s výbavou moc ráda ušiji do 4 pracovních dní...

Mám moc moc moc, tuze moc rád jablíčka... těším se na podzim, až je půjdeme s Ally trhat, až jich bude zase plný košík a ona bude dělat jablíčkovou marmeládu....zelená, červená, strakatá...v koláči, ve štrůdlů, v jogurtu s oříškamá...ale hlavně nejvíc, je mám rád, ve svém bříšku...

Hubert je malý pomocník...Hubert je sadař...Hubert je jablíčkový zahradník...Hubert moc rád sbírá jablíčka, pak je krájí, baští a krájí a zase baští...a občas nějaká zbydou na sušení na křížaly...Hubert je na jablíčka odborník. Nejraději má Rubense, Bernské růžové, Jaderničku, Pidi, Lunu, Lorda, Malinové, Ovčí hubičky, Primadelu, Zapovězená...chje těch je, vlastně všechny odrůdy, co se jich po světě jen najde...Hubert vám o nich bude vyprávět.

Hubert je z beránkového froté (je měkoulinkatý a heboučký) a má ve výbavě super gaťky s laclem a kapsami s kresleným jablíčkem a na zapínání na cvočky, tričko s krátkým rukávem s jablíčkama a krásné triko s dlouhým rukávem s kravkou, koníkem a slepičkama.

Hubert je cca 27-28cm vysoký. Očka a čumák má vyšitá bavlnkou. Celý je vymyšlený a zkonstruovaný podle Ally, stejně jako všichni jeho medvědí bráchové a příbuzní.Plněný je dutým vláknem.

Už se umí sám oblékat...skoro :D...raději mu pomozte...

...ale oblékat gaťky si ještě sám netroufne...

Medvídka lze prát v pračce na 30 stupňů, ale doporučuji šetrné ruční praní a máchání. Oblečky jsou pratelné do 40ti stupňů. Medvídka nežehlete. Oblečky žehlete šetrně, úplet je ale strečový, při správném rozvěšení - při sušení - netřeba žehlit.

Cena je včetně provize portálu.

Děkuji, že respektujete autorská práva.

Menu
--