Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

"Hvězdička andělská" orgonit s angelitem a zlatem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 4704347
Zobrazení: 69x
Vloženo: 14.1.2014
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talismánek (lze i ako přívěšek) ve tvaru hvězdičky s angelitem a plátkovým pravým zlatem. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- obnovit zdraví, vitalitu a odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a mnoho dalšího..

Hvězdička na fotkách je ihned k disposici.

Jako každý správný orgonit, i tato hvězdička je především účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná k nošení při sobě jako přívěšek, do kabelky, kapsy.. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení: kus angelitu
, piliny ryzí mosazi a mědi, plátky pravého zlata 23,6 karátů, odlita v několika vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice.  Spodní strana plochá, Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a hedvábná šňůra v barvě kamene zdarma na požádání - uveďte  při objednání.


Baleno bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.

Rozměry: 3 cm x 3 cm x 0,8 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 2 m 

Angelit jeden z kamenů vědomí pro nový věk.. symbolizuje mír a bratrství..napomáhá kontaktu s říší andělů..zvyšuje vnímavost..Angelit je tvořen celestitem (celestinem), který byl v hlubinách země po miliony let vystaven vysokému tlaku avšak uchoval si mnoho vlastností uvedeného kamene. Díky angelitu budete soucitnější a smířlivější zejména k věcem, které nelze změnit. Mírní duševní bolest, kámen plný slitování a soucitu, bolest a nesoulad mění v jednotu..navozuje hluboký pocit míru a pomáhá navazovat kontakt s vesmírnou energií. Zvyšuje úroveň vědomí..

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.


Vybírejte srdcem. Zapojte intuici. Pokud se Vám líbí, neváhejte...

------------

Orgonity Silmarino - Vaše talismany od r. 2010 


Menu
--