Domů Zboží Od Kobayashi

I s láskou zacházej moudře.

580 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 5769431
Zobrazení: 32x
Vloženo: 24.11.2014
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský přívěsek s červeným turmalínem (rubelit). Použita slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 6,8×2×1,4cm. Velikost kamene 4,4×1,9×1,4cm.

Vlastnosti: Turmalín pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla. Je to šamanský kámen, který zajišťuje ochranu během obřadů. Lze jej použít během věštění z koule. Tradičně se užíval při odhalování viníka nebo v těžkých dobách, aby naznačil směr, jímž se nadále ubírat. Tyčinky z přírodního turmalínu jsou velice užitečným léčitelským nástrojem. Čistí auru, odstraňují bloky, rozhánějí negativní energii a ukazují řešení specifických problémů. Jsou vynikající k harmonizaci čaker a k jejich vzájemnému propojování. Na tělesné úrovni obnovují rovnováhu mezi meridiány. Turmalín je pevně spjat s božskými energiemi a nesmírně blahodárně působí na zahrady a rostliny. Dokáže účinkovat jako přírodní insekticid, drží si škůdce od těla a zakope-li se do země, urychluje růst obilí a zlepšuje jeho zdraví. V duševním životě napomáhá turmalín pochopení sebe sama i ostatních. Zavede vás hlouběji do vlastního nitra, zvýší vám sebedůvěru a potlačí strach. Zahání myšlenky navozující pocit oběti a přitahuje ke svému nositeli inspiraci, porozumění, toleranci a prosperitu. Turmalín je účinný léčitel rozumu i duše. Uvádí do rovnováhy levou a pravou hemisféru a proměňuje zakořeněné negativní myšlenkové vzorce v pozitivní. Uvádí do rovnováhy proud myšlenek, čakry a biomagnetický obal. Napomáhá při léčení paranoidních stavů a dyslexie. Zlepšuje koordinaci mezi rukou a zrakem společně s ukládáním a překladem zakódovaných informací. Na citové úrovni působí červený, žlutý a hnědý turmalín blahodárně na sexuální a citové poruchy, jejichž příčinou může být ztráta libida. V tělesné rovině uvolňuje napětí, což může být přínosem při napravování páteře. Uvádí do rovnováhy mužskou a ženskou energii v těle.

Léčebné využití: Rýhy táhnoucí se po délce krystalu turmalínu zvyšují energetický tok, čímž z tohoto kamene dělají vynikající pomůcku pro léčení, zvyšování energie a odstraňování bloků. Jednotlivé barvy dodávají jedinečné léčebné schopnosti.

Umístění: Noste nebo umístěte podle potřeby. K podnícení činnosti meridiánů pokládejte kameny s hroty namířenými ve směru proudění energie. Výborné jsou drahokamové esence, které působí rychle a účinně.

Červený turmalín (rubelit)

Vlastnosti: rubelit posiluje schopnost porozumět lásce, zvyšuje taktní jednání a přizpůsobivost. Podněcuje chuť ke společnému životu a sklon k extrovertnímu jednání, přičemž dokáže vyvážit přílišnou agresivitu s přehnanou pasivitou. Lečí energie duchovní čakry a zvyšuje tvůrčí schopnosti na všech úrovních. Jeho barva nabízí životní sílu a vytrvalost. Při léčení dodává červený turmalín fyzickému tělu vitalitu a zbavuje je toxických látek. Léčí zažívání, krevní řečiště a rozmnožovací systém. Podněcuje krevní oběh slezinu a funkci jater. Uzdravuje cévy. Pomůže při svalových křečích a zimnici.

    Menu
    --