Domů Zboží Od MARTA555

Ikonická váza Ditmar Urbach-velká

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MARTA555

Katalogové č.: 8420122
Zobrazení: 151x
Vloženo: 4.4.2017
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při objednání více věcí se dle ceníku ČP bude muset zvýšit poštovné, neboť nyní rozhoduje rozměr balíku. Proto se bude stávat, že u objednávky se nezapočítá správné poštovné. Konečné poštovné Vám vždy sdělím vnitřní poštou k Vašemu odsouhlasení. Tato informace je platná od 1.3. 2019.

Jedna ze známějších kusů od Ditmar Urbach je tato, dá se říci ikonická mega váza Tento tvar vázy se vyráběl na přelomu 50. a 60 let, i tento dekor byl v té době u výrobce používán nejen na vázy, ale mísy, obaly na květináče a závěsné vázičky.  Má klasický tvar baňaté vázy, dekor žluté a světle modré barvy, předěl barev lemuje světle hnědá linka.

Ač se to rozměry nezdá -výška 28 cm, horní průměr 16 cm, tak váza pojme bezmála 6 litrů vody. Je vhodná do zimních zahrad, terasy, balkony, vstupní haly či velké předsíně.

Váza váží přes 2 kg, je to opravdu kus. Je v dobrém stavu, jen z jedné strany dole je menší otluk/poslední foto/, avšak lze vázu postavit s touto vadou ke zdi, též cena je zohledněna. Jinak je v naprostém pořádku, vhodná na velké pugéty květin, třeba pivoňky, slunečnice, kytice šeříku a podobně. Je to spíše sběratelská záležitost, neboť tato váza a tento dekor, byl ve své době populární.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1950 - 1959
Menu
--