Domů Zboží Od Marska1994

Indiánský lapač snů - Našlapuj tiše

475 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Marska1994

Katalogové č.: 14353539
Zobrazení: 114x
Vloženo: 14.11.2023
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Indiánský lapač snů o průměru kruhu 20cm, délka v závěsu činí cca 70cm. Do pravučinky lapače jsou umístěny minerální kamínky jako ametyst, bílá láva a akvamarín... Lapač je zbarven do světlých tónů fialkové, béžové a bledě modré.. a to celé doplňuje bílá barvička...

Ametyst: "Ametyst zbystřuje mysl a zbavuje všech neřestných myšlenek" Leonardo da Vinci".

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Zahání negativní emoce, stres, nespavost a noční můry. Tiší strachy, vztek, obavy a zlobu. Potřebujete-li se soustředit a přijmout nové myšlenky či se rozhodnout, ametyst by neměl na vašem stole či dlani chybět. Navíc rozvíjí intuici a podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při boji se závislostmi. Ametyst svého nositele ochraňuje a dodává mu optimismus do života. Posiluje věrnost a lásku.

Akvamarín: Bledě modrý akvamarín je kamenem lásky, povzbuzuje milence k návratu, pomáhá dvěma lidem s různým životním stylem žít společně v harmonii a snižuje účinky citlivých otázek, které způsobují hádky. Akvamarín je často dáván jako symbol lásky nebo věčný prsten, a zvyšuje oddanost a věrnost.
Akvamarín je kámen dechu, dýchacího ústrojí a plic. Může mírnit častý kašel a astma, je vhodný pro zmírnění příznaků senné rýmy a jiných alergií. Zmírňuje nachlazení a bronchitidu. Uvolňuje ztuhlé svaly, především v oblasti krku. Zklidňuje bolesti zubů a dásní. Uvádí do rovnováhy funkci hypofýzy a štítné žlázy.

Bílá láva: Lávový kámen je ochranným kamenem, podporuje sílu a životní energii, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu. Prohlubuje spojení s přírodou.
Je talismanem vhodným pro posílení odhodlání, při hledání změn v životě a k dosažení vytčených cílů. Potlačuje negativní energii a posiluje energii pozitivní. Používá se k potlačení strachu z fyzické bolesti.

Menu
--