Domů Zboží Od Muana

INTIMITY- oliv.mýdlo s tymiánem a olejem TEA TREE

105 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Muana

Katalogové č.: 5586673
Zobrazení: 48x
Vloženo: 10.10.2014
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, počínaje dnem 28. 5. 18 neberu objednávky na zakázku, ani na zboží skladem. Děkuji za pochopení. Hezké léto.

Dárková forma květina. Nové velké mýdlo INTIMITY, bází olivové s drceným tymiánem vůní po 100% přírodním éterickém oleji TEA TREE. Toto mýdlo jsem vymyslela pro ženy, ale nic nebrání ostatním členům rodiny se s ním mýt také. Ženám pomůže hojit gynekologické diskomforty.  Ostatním  např. plísně na nohou či drobné oděrky. TOTO MÝDLO DESINFIKUJE A HOJÍ.

Ručně vyráběné hojivé přírodní mýdlo metodou za studena , obohacené o výživnou složku extra panenského olivového oleje. Mýdlo má příjemnou medicinální vůní po oleji tea tree.

Mýdlo je vhodné jako hojivé, desinfekční, jako podpůrný prostředek při gynekologických obtížích.

Mýdlo jsem záměrně nechala poměrně jednoduché co se týče receptury bez nějakých esencí, neb je samo o sobě silné a přitom jemné ke kůži. O hydrataci se zde stará výživná složka přidaná na konec po sodné reakci, a to kvalitní řecký extra virgin olivový olej, který dokonale hydratuje a také dal mýdlu vůni. Svojí bází, viz složení, se jedná o mýdlo olivové.

Olej Tea tre:

Antibiotický, protiplísňový, hojivý, posiluje imunitu.

Popis:
Čerstvá kafrovitá medicinální vůně. Olej je silné přírodní antibiotikum, má široké použití při bakteriálních, plísňových a virových infekcích, může se použít lokálně neředěné k dezinfekci drobných poranění, posiluje imunitu, dodává sebedůvěru a odolnost.

 

Tvar:      obdélníkové formy silná kostka

Složení: 

olivový olej, palmový olej, kokosový olej, voda, NaOH, extrakt z gr.jádra,  extra virgin olivový olej, drcené lístky tymiánu, 100%ní přírodní éterický olej TEA TREE, minerální přírodní růžové barvivo

Hmotnost: 85 g - odpar dle doby zrání na dřevěných roštech, max. 10 %

Balení: celofán s etiketou

Nezapomeňte se podívat i na moje mýdlenky, aby bylo nového obyvatele koupelny kam uložit:)

Kupující koupí mýdla bere na vědomí, že se seznámil s obecnými informacemi v sekci Mýdla a tuhé šampony, které najde v profilu.

Menu
--