Domů Zboží Od AT

Janome

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 10180320
Zobrazení: 184x
Vloženo: 27.12.2018
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný, ale nápadný náramek je vytvořen časově náročnou  technikou wire wrapping z drátků z nerezové oceli a velkého kabošonu jaspisu, který je doplněn korálky červeného a porcelanitu.  Délka náramku je 18 cm. V nejširší části měří 3 cm. Zapíná se na ozdobný, ručně vytvořený háček. Je pružný a lze ho jemným tlakem upravit podle ruky. Vše je z nerezové oceli, takže je vhodný pro alergiky.

Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Jaspis. Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Rak, Panna, Váhy, Beran, Štír, Kozoroh

Porcelanit, někdy nazývaný porcelánový jaspis vzniká na místech, kde se jíl dostane do styku se žhavým magmatem, nebo vypálením zemním požárem (např. při vyhoření uhelných slojí). Jedná se v podstatě o přírodní keramiku.

Lev

Menu
--