Domů Zboží Od Mína12

Jantar zlomky cognac, honey, cherry

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 14001541
Zobrazení: 43x
Vloženo: 20.4.2023
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z přírodního baltského jantaru koňak, délka je 17 cm, zlomků. Náramek je navléknutý na kvalitní pružence Beadalon, náramek je lehký, jemný a opravdu hřeje. Jiný náramek už nebude chtít nosit :-). Jantar byl koupen od přímého obchodníka z Litvy.

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. Náramek zabalím do organzového sáčku.

Jantar je jedním z nejstarších a nejvyhledávanějších světových pokladů, považovaný za „zlato z moře“. Stáří jantaru se pohybuje mezi 360 a jedním milionem let a pochází z období prvohor až čtvrtohor. Jedná se o lepkavou pryskyřici, která vytékala z borovic, zachytila kousky rostlin, živočichů aj. a působením tepla a tlaku postupně zkameněla. Barva jantaru může být od tmavě hnědé přes světlou až citrónově žlutou.

Slunce i med a je v něm zakletý čas. Jantar, pryskyřice dávných stromů, sice není kamenem, ale ve šperkařství se za něj považují.

Jantar je velmi silný a ochranný kámen. Pohlcuje negativitu a nastoluje rovnováhu. V dřívějších dobách se často využíval k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Zvyšuje důvěru. Osamělým lidem přitahuje přátelé a partneři. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl velmi využíván pro svou krásnou zlatou a hnědou barvu, jako hodnotnou ozdobu a pro své magické vlastnosti.

Země původu: Litva 

Menu
--