Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Jaspisové stéblo (náušnice)

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6666560
Zobrazení: 316x
Vloženo: 24.9.2015
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Štíhlá stébla trav, jemná jednoduchá elegance...

Autorské ručně vyrobené originální náušnice - elegance čisté linie, romantika, něha, ženskost. Jsou vhodné k nejrůznějším příležitostem... podle Vaší nálady...

Jsou vyrobeny z atestovaných materiálů bez použití komponentů. Základ konstrukce je velmí pevný Osteofix (hypoalergenní netečný materiál používaný ve zdravotnictví). Náušnice jsou provlékací, bez zavíracího zapínání. Konstrukce z Osteofixu je pevná a drží smyčku uzavřenou. Na požádání můžu k náušnicím zaslat silikonové zarážky.

Ušlechtilý nerez je v porovnání se stříbrem pevnější a tvarovně i barevně stálejší. Nereaguje s kůží, neoxiduje, neodírá se, nemění svou barvu, nešpiní, nereziví. Perleť je na konci zajištěna kapičkou bezolovnatého cínu s obsahem stříbra.

Náušnicím dominují nepravidelné zlomky jaspisu (na konstrukci jsou navolno navlečeny, přes ohyb Osteofixu samozřejmě vyvléknout nejdou). Kameny mají měkké podzimní odstíny hnědé. Světlehnědý až béžový základ je žíhaní tmavší hnědou barvou. Kameny nejsou průsvitné.

Náušnice nevyžadují žádnou údržbu. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín je vhodné podle potřeby přeleštit vatou k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii - nebo utěrkou z mikrovlákna.

Celý motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Jsou lehoučké a pohodlně se nosí. 

Délka jedné náušnice je 38 mm, váha 1,3 gramy.

Menu
--