Domů Zboží Od Ričizhor

Je to výzva...na věky...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 10243577
Zobrazení: 197x
Vloženo: 20.1.2019
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk přívěsek s Pietersitem

video se šperkem zde

- země původu Namíbie

- použita nerezová ocel

pájený bezolovnatým cínem s 4%stříbra

- leštěný a povrchově ošetřen

- velikost přívěsku 66x56 mm

Pietersit

Je známý též jako kámen bouří, neboť je spojen s bouřlivými živly. Pietersit byl objeven teprve nedávno. Uvádí se o něm, že v sobě nese klíč ke království nebeskému. Spojuje běžné každodenní vědomí s duchovním. Připomíná každému člověku, že je duchovní bytostí nacházející se právě nyní na své pozemské pouti v lidské podobě. Pietersit má schopnost ukotvit vás k nikoli k zemi, nýbrž k vašemu éterickému tělu. To usnadňuje cestování mimo tělo, zejména směřujete-li k přečtení záznamů akaši, které dovolují vhled do nynější inkarnace.

Pietersit je kámen vizí a lze jej použít pro šamanské cesty. Má silný účinek na tělo během meditace, kdy zajišťuje rychlé ponoření do stavu hluboce změněného vědomí. Povzbuzuje činnost třetího oka a šišinky. Vytváří cestu pro intuici a zajišťuje hluboké duchovní vize a předpovědi. Spojuje svého majitele s jeho nejlaskavějším duchovním průvodcem. Zbavuje svého majitele závislosi na vírách a omezeních, vnucovaných jinými lidmi. Užívá-li se k léčení minulých životů, odstraňuje pietersit nerovnováhu způsobenou tím, že nejdete za svou vlastní pravdou.

Dokáže odbourávat všechny duchovní iluze. Zprostí vás slibů a přísah z předchozích životů, které jste si přenesli do života současného. Kámen podporuje vše, co si přejete na základě své vlastní vůle. V duševním životě napomáhá směřování za vlastní pravdou. Jedná se o kámen přinášející mimořádnou podporu a sílu.  

Menu
--