Domů Zboží Od Kobayashi

Jedinečnost okamžiku.

230 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 7547818
Zobrazení: 40x
Vloženo: 25.6.2016
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský přívěsek s prasiolitem. Použita slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 3,5×1,1×0,8 cm. Velikost kamene 2,7×1,1×0,8 cm.

Prasiolit (zelený ametyst)
Vlastnosti: Prasiolit je kamenem proměny a funguje jako most, který spojuje vibrace Země s vibracemi vyšších sfér, tak že energie proudí oběma směry do srdce a duše nositele. Je-li umístěn na zemské čakře, čerpá z ní do srdce živnou a tvořivou energii, kterou vyživuje duši. Na korunní čakře prasiolit přitahuje nejvyšší vibrace ducha do vyšší srdeční čakry. V duchovní rovině je tento kámen užitečný pro kontakt s vyšším já. Meditace s ním pomáhá projevit jeho energii v běžném životě, uzemnit a projevit váš duchovní záměr. Činí-li vám potíže rozpoznat vrozené božství v sobě či v jiných, noste prasiolit na srdci. Tento kámen je užitečný k šamanskému cestování do vyššího světa. Má důkladné spojení s Universem. V linii předků nebo při léčení minulými životy prasiolit představuje éterický plán pro váš současný život, velmi přesně určuje důležité komické spoje a dar karmické spravedlnosti v traumatických situacích. V rovině emoční tento kámen chrání čakru sleziny před vyčerpáním energie, vyvrací domněnku, že jste „stíháni osudem“ nebo mučedníci, případně že se někomu nebo něčemu musíte cele obětovat, přičemž ztratíte veškerou energii. Prasiolit podporuje ty, kdo hledají nevyčerpatelný zdroj energie a víru v sebe prostřednictvím spojení s Matkou zemí a Nebeským otcem, aktivuje kosmickou kotvu. Pomáhá těm, kdo jsou připraveni opustit planetu, aby to udělali s důstojností a plným vědomím, když předtím vyjádřili vše, co si před svým odchodem přáli říct.

Léčivé účinky: Účinný léčitel srdce, podporuje funkci sleziny, krvinky a trávicí trakt a imunitní systém.

Umístění: Přiložte na příslušné místo. Chcete-li doplnit vyčerpanou energii, noste na čakře sleziny, pod levým podpažím nebo na spodní části prsní kosti.

Očista: Po, nebo před každým použitím pravidelně kámen čistíme pod vlažnou proudící vodou nebo v misce společně s křišťálem. Nabíjíme jej raději ve stínu, z dosahu přímého slunce.

    Menu
    --