Domů Zboží Od Caramilla

Jednovelikostní kapsová plenka AIO sovičky, druky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené170 Kč
Zásilkovna115 Kč
DPD239 Kč
Optimální doprava dle prodejce142 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Caramilla

Katalogové č.: 1835870
Zobrazení: 14x
Vloženo: 8.7.2011
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Mám 4 malé děti, aktuálně jsem na "dovolené" a nešiji na zakázku, ani výjimečně, a ani na sklad, nezvládám, děkuji za pochopení. Zbývá něco málo na skladě, to je možné objednat.

Kapsové plenky typu All in one (AIO), které šiji mají vyndavací savé jádro, které je skládací a velmi rychle schne. Savé jádro se objednává samostatně a můžete si tak koupit pouze plenky bez savého jádra, a vycpat si je tím, co máte doma po ruce nebo si i samy ušijete.

Plenka je úzkého střihu, dělá štíhlý zadeček.

Je střižená tak, aby vyhovovala všem dětem - od úplněho miminka (jde hodně zmenšit), i buclatějším a větším dětem. Úplným novorozencům, co mají 3kg bude hodně volná a dobře sedět bude tak od druhého až třetího měsíce (záleží na proporcích).

Jednobarevné plenky, které šiji, uvnitř s bambusovým aksamitem, mají všechny složky s EkoTex certifikátem pro děti do 3 let, plenky šiji i uvnitř s flízem, který má atest pro děti do 3 let. Plenky s obrázky a s vnitřní vrstvou suedecloth mají americké atesty a jsou nezávadné pro děti, ale nemají atesty platné v EU. Jsou to však materiály v USA speciálně vyvinuté pro dětské plenkování a používané léta. Na přání ušiji i z jiných látek, barvičky a obrázky mohu na požádání zaslat a zkombinujte si sami.  

Může te si dle vašich přání vybrat:

Vnitřní vrstva - bambusový velur / flíz (plenka bude o 20 Kč levnější) / suedecloth  

Vnější vrstva - obrázky / jednobarevná (plenka je levnější) / obrázkové minky (mikroplyš)

Zapínání - Patentky / suchý zip  

Rozměry:

Sed cca 35 - 47 cm

Pas v klidu cca 36 - 62 cm (maximální délka je zapnuté jen na jeden patentek, při zapnutí na dva je to cca 55 cm)

Mezi nožičkama cca 16 - 17 cm

 

Suedecloth je umělý tenký semiš, který má antipeelingovou úpravu, rychle schne, výborně propouští vlhkost dovnitř a neuvěřitelně rychle schne. Moje nejoblíbenější vnitřní vrstva do plen.  

Plenka nepotřebuje svrchní kalhotky!!! Savé jádro není součástí prodeje, je třeba jej dokoupit zvlášť v mém obchůdku nebo jinde.

Cena za obrázkovou plenku uvnitř se suedecloth, na patentky. Aktuální ceník všech variant mých plenek naleznete v profilu.

    Menu
    --