Domů Zboží Od Crystal Realmie

Jemný měděný prsten s chryzokolem

950 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Crystal Realmie

Katalogové č.: 12003398
Zobrazení: 252x
Vloženo: 27.11.2020
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný, něžný a elegantní měděný prstem s krásně vybarveným chryzokolem vyrobený metodou elektroformingu a patinovaný. Chryzokol jako sloučenina mědi tvoří dokonalou jednotu s ryzí mědí prstenu.

Měď

Měď je v přírodě nejhojnější z drahých kovů. Působí jako prvek očisty a energie. Podporuje sebedůvěru. Tlumí strach. Je protizánětlivá a má účinky antibakteriální. Měď může s každým jednotlivce reagovat individuálně a nabývá jedinečné barvy. Na přání je možné nalakovat, jinak bude ponechána v surovém stavu. Je vodičem energie a zesiluje působení jednotlivých kamenů. Tradičně bývala zasvěcena bohyni Venuši, tudíž se obzvlášť hodí pro ženu, která chce být jedinečná.

Chryzokol

Kamen: Chryzokol - název z řeckého chrysos - zlato, kólla - led, v dávnověku byl považován za svatý kámen a nošen jako amulet. Vzhledem k toho, že je sloučeninou mědi, dochází k ideálnímu spojení s čistou mědí v prstenu, která také napomáhá dobíjení a očištění kamene.

Znamení: Býk, Blíženci, Střelec, Váhy, Vodnář

Účinky psychické: Je užitečný k potlačení strachu. Jeho prostřednictví se nosit napojuje na Zemi v jediný celek a dostává se tak do dokonalé harmonie. Je ohniskem pro přivolání lásky. Zklidňuje roztěkané myšlenky, vtíravé pocity a pocity provinění. Učí trpělivosti, nadhledu v krizových situacích a toleranci. Pomáhá k vybudování odolného ochranného štítu kolem domova proti nepříjemným a dotěrných sousedům. Je vhodný pro tvůrčí práci.

Účinky fyzické: Je nazýván kamenem žen a napomáhá při léčbě všech ženským problémů. Zmírňuje bolesti při porodu. Absorbuje bolest a horečku. Napomáhá udržet hladinu cukru v krvi v normě. Je prevencí proti infekcím. Zabraňuje tvorbě žaludečních vředů. Tiší srdeční problémy a vyrovnává krevní tlak.

Čištění: Krátce vlažnou vodou. Je citlivý na pot a kosmetiku.

Dobíjení: Krátce na nepřímém slunci. Dobíjení také probíhá prostřednictvím mědi prstenu.

Menu
--