Domů Zboží Od Crystal Realmie

Jemný měděný prsten s rubelitem

1 300 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Crystal Realmie

Katalogové č.: 12203702
Zobrazení: 77x
Vloženo: 6.2.2021
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný měděný prsten s turmalínem rubelitem zdobený spirálami. Prsten je vyroben metodou elektroformingu, kování a je patinován.

Měď

Měď je v přírodě nejhojnější z drahých kovů. Působí jako prvek očisty a energie. Podporuje sebedůvěru. Tlumí strach. Je protizánětlivá a má účinky antibakteriální. Měď může s každým jednotlivce reagovat individuálně a nabývá jedinečné barvy. Na přání je možné nalakovat, jinak bude ponechána v surovém stavu. Je vodičem energie a zesiluje působení jednotlivých kamenů. Tradičně bývala zasvěcena bohyni Venuši, tudíž se obzvlášť hodí pro ženu, která chce být jedinečná.

Rubelit

Minerál: Rubelit (růžová odrůda turmalínu); turmalínu je jeden z chemicky nejsložitějších minerálů, nachází se v nepřeberné proměnlivosti barev; projevuje pyroelektrické vlastnosti (zahřátím nebo třetím se polarizuje a kladně nabitým koncem přitahuje popel nebo částečky prachu); od nepaměti sloužil jako šperkový kamen nebo talisman (největší červený kámen umístěný na přední lilii svatováclavské koruny je velký tmavý rubelit, dlouho však byl považován za největší do šperků zasazený rubín na světě).

Znamení: Váhy, Štír

Účinky psychické: Symbol lásky v širokém slova smyslu. Duševnímu životu přináší dynamiku a flexibilitu. Pod jeho vlivem jsme schopni činit ústupky a drobné změny ku prospěchu věci a dlouhodobým cílům, které jsme si vytýčili. Jako všechny turmalíny vymete pavučiny z koutů a provětrá dlouho nevětrané se silou blesku. Je to však kámen pozitivní. Neústupně dá pocítit, že chcete-li být milováni, musíte se nejprve naučit milovat sami sebe.

Účinky fyzické: Velice dobře pomáhá při srdečních problémech typu palpitací a atytmií, psychosomaticky způsobených srdečních problémů. Je blahodárný také pro srdeční oběh a krevní tlak (zejména pak v kombinaci se zeleným turmalínem verdelitem). Pomáhá pro omlazení pleti a při ženských problémech. Je vhodný jako talisman pro pečující profese, jako jsou zdravotní sestry, pečovatelé, učitelé atd.

Čištění: Pod proudem vlažné vody nebo v misce s křišťálem přes noc.

Dobíjení: Je možné nabíjet libovolně dlouho na přímém slunci.

Menu
--