Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Jen pár kruhů - náušnice se sodality

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 9002401
Zobrazení: 116x
Vloženo: 6.11.2017
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Několik kroužků v obětí, dva páry sodolitů, rafinované náušnice...

Koupí těchto náušnic si pořizujete originální ručně vyrobený šperk z mé dílny. Velmi jemné, přesto výrazné, detailně vypracované.

Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu a bohatě zdobeny bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Každou náušnici zdobí dvě kuličky sodalitu (4 mm). Kameny jsou v dobré kvalitě, sytě džínově modré barvy. Kameny nejsou průsvitné. Zapínání z hypoalergenního Osteofixu je zapínací.

Ušlechtilý nerez je bezúdržbový materiál, který nešpiní, neoxiduje, nemění barvu, neodírá se. Není nutné jej nijak udržovat. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata na cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Profesionální provedení, velmi pevná konstrukce, která výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Šperk se nikde nezachytává. Náušnice nejsou konstruovány jako jednolitý pevný šperk, ale jako volné spojení několika kruhů. Celé jsou tak v pohybu, neposedné, hravé.

Průměr náušnic je 20 mm, délka 30 mm, plus zapínání 17 mm. Jedna náušnice váží 2,2 g.

Menu
--