Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Jesenická růže - brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5017665
Zobrazení: 16x
Vloženo: 6.4.2014
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Neobvyklá filigránská brož, která ozdobí Vaši halenku, svetřík či kabelku. Autorský šperk - neopakovatelný originál.

Vyrobena je z atestovaného nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Středu dominuje prírodní krystal křišťálu z Jeseníků. Průměr kamínku je 15 mm - z brože výrazně vystupuje. Je částečně průsvitný, s převládající bílou barvou. Zapínání je vlastní výroby (ne komponent) - patent "zavírací špendlík" se zahrocenou špicí. Seřízen je tak, aby při zapínání kladl odpor a dal se zacvaknout. Eliminuji tak možnost nechtěného rozepnutí. Zapínání je vyrobeno z hypoalergenního Osteofixu.

Šperk je vyroben precizně, detailně. Provedení je velmi jemné. Konstrukce je pevná a výborně odolává mechanickému poškození. Brož Vám vydrží krásný celé roky. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány.

Nerez je materiál bezúdržbový - neoxiduje, nemění barvu, neodírá se. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín můžete podle potřeby přeleštit Auronem (vata na cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Délka šperku je 40 mm, šířka v nejširším místě 27 mm. Délka zapínání je 40 mm a dobře Vám udrží na triku nebo tenkém svetříku. Celý motiv je prostorově plasticky tvarován, struktura reliéfu je výrazná a příjemná na omak.

Menu
--