Domů Zboží Od Gemmis

Ještěrka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Gemmis

Katalogové č.: 2290162
Zobrazení: 28x
Vloženo: 28.12.2011
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální, autorský ručně tvořený, pájený šperk.

Šperk z cínu je patinovaný, leštěný a povrchově ošetřený. Vsazenými kameny jsou Aventurín a kapka Chalcedonu.

Velikost šperku 7,3 x 3cm. Zavěšen na kulaté kůži zakončené zapínáním. Délka cca 48cm + 8cm řetízku na regulaci zapínání.

 

Zelený Aventurín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Zahání žaludeční nevolnost.

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu.

Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu. V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Léčebné využití: příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém.

Užití: mentální síly, zrak, peníze, klid, léčení, štěstí.

 

Vlastnosti Chalcedonu: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody. Je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek a mění je v radost. Rozhání iluze a fantazie, podporuje klidné a pokojné pocity, dodává sílu mezilidským vztahům, uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je též kamenem ochrany, zvláště na cestách, odvrací psychické útoky, negativní magii, pohlcuje negativní energii a rozptyluje negativní myšlenky. Položen pod polštář zahání noční můry, noční vize a strach ze tmy. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch a štěstí ve všech podnicích.

Léčebné využití: má vysoký očistný účinek, léčí vše špatné, včetně zatím nezhojených ran, zvyšuje tělesnou energii, blahodárně působí na oběhový systém, žlučník, slezinu, kosti a oči, snižuje příznaky senility, zvyšuje tvorbu mateřského mléka.

Užití: štěstí, klid, radost, úspěch, ochrana, strach, deprese

    Menu
    --