Domů Zboží Od sarpod

Ježek v kleci s aragonitem

1 390 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od sarpod

Katalogové č.: 13292415
Zobrazení: 40x
Vloženo: 18.4.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské dílo, drobná dekorace - ježek v kleci -  (nejen) pro fanoušky Rychlých šípů. Klec tvoří měděný drát a kuličky, ježek je minerál - aragonit.

Aragonit je projektivní kámen, přiřazen elementu ohně a planetě Mars. Aragonit dodává energii a ve spojení s Matkou zemí, uzemňuje. Čistí energetické blokády. Transformuje geopatogenní zóny. Učí nás trpělivosti, vstřícnosti, spolehlivosti, toleranci a přizpůsobivosti. Pomáhá v okamžicích napětí a tiší stavy neklidu. Chrání před citovým nátlakem a zlostí. Nabízí posilu a podporu. Vhodný pro meditace, podporuje duchovní růst, disciplinovanost a spolehlivost. Uklidňuje, přináší koncentraci a rovnováhu. Stabilizuje základní (kořenovou) a zemskou čakru. Pomáhá ukotvovat lidi s přílišným sklonem k „létání v oblacích" v jejich vlastním těle.
Léčebné užití: šíří v těle energii, zahřívá. Má blahodárný vliv na stav kostí a zubů. Napomáhá ukládání vápníku v těle. Ulevuje od fyzických projevů bolesti a svalových křečí. Posiluje imunitní systém. Pomáhá proti nočnímu neklidu. Nošení Aragonitu v dlani nebo ve formě šperku uzemňuje.

Znamení zvěrokruhu: kozoroh ♑️, ryby ♓️

POZOR! Léčivá síla drahých kamenů v žádném případě nenahrazuje klasickou zdravotní péči a zdravý životní styl.

Cena je včetně dárkové krabičky a leštícího ubrousku

Menu
--