Domů Zboží Od Alena Carda

JIN A JANG

750 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - psaní doporučené0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Alena Carda

Katalogové č.: 11746865
Zobrazení: 101x
Vloženo: 11.9.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální peříčkové náušnice značky ŠPERKY Z NEBE A ZEMĚ: JIN A JANG - Přijímám dualitu. Ve světle vidím stín, ve stínu světlo. Žiji v harmonii. // Pírka z perličky, kachny a kohouta. Matný křišťál, hematit, onyx, měsíční kámen a skleněné korálky. Délka 16 a 18 cm.

Háček je z chirurgické oceli. Součástí šperku jsou i silikonové zarážky.

Pokud si přejete náušnice poslat poštou k ceně se připočítává 80 Kč za poštovné a balné.
Křišťál je kámen jenž energii uvolňuje, zesiluje, reguluje a uvádí ji v absolutní harmonii. Povzbuzuje psychiku a samostatnost. Křišťál nás ochraňuje před vším zlým a negativním. Pomáhá sebezdokonalení.
Onyx je kámen dodávající sílu. Brání a ochraňuje před negativní energií. Chrání náš život a pomáhá nám v těžkých obdobích. Přináší ráznost, vytrvalost a dovoluje nám stát se pány svého osud. Zvyšuje sebedůvěru, sebekontrolu a léčí stará traumata. 
Hematit je základním kamenem zemité energie. Jeho klidná, ale hutná a důrazná vibrace přináší sílu a vitalitu. Aktivuje naši vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy a poruchu. Přináší vnitřní klid, pocit tepla a bezpečí. 
Měsíční kámen prohlubuje naši intuici a podporuje naši emoční stabilitu. Nese v sobě silně magické účinky a pomáhá nám propojit se s duchovním světem. Dokáže navodit klidný spánek a majiteli prý dodává mladistvý vzhled. 
Menu
--