Domů Zboží Od Ričizhor

jsi moje slunce jsi moje štěstí ktery mam..

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 13838712
Zobrazení: 161x
Vloženo: 2.2.2023
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk přívěsek s leštěným Shattuckitem - Kongo

video zde

použita kvalitní nerezová ocel

- velikost přívěsku 48x46mm

-řetízek je součástí přívěsku

- Shattuckit posiluje krční čakru

Shattuckit

Tyto poměrně vzácné, nádherně zbarvené kameny, složené z Chryzokolu, Kupritu, Limonitu a Azuritu, jsou svým zabarvením a charakterem ozdobou každé sbírky.

Shatttuckit je vysoce vibrační duchovní kámen, který umožňuje kontakt s nejryzejším čistým zdrojem energie. Vyzařuje velmi jemnou, mírumilovnou a ochrannou energii. Umožňuje odpoutat od svého majitele všechny připojené entity. Stimuluje čakru srdce, krku a třetího oka a je kamenem ryzí pravdy, komunikace a intuice. Svého majitele učí vlastní zodpovědnosti. Pomáhá rozvíjet mentální schopnosti. Meditace s tímto kamenem odhalí, která z oblastí vašeho života právě potřebuje pozornost a pomůže vám ji přivést do stavu harmonie. Přináší jasná, stručná poselství a vize a porozumění jim. Odstraňuje kletby, rozkazy a hypnotické příkazy pocházející z minulosti.

Shattuckite je u nás méně známý minerál jasně modré barvy, vznikající druhotným zvětráváním mědi. Kámen má sytou tyrkysovou barvu v několika odstínech, hnědé části jsou pozůstatky měďné rudy. Shattuckit se nachází v Kongu. V oblasti bohaté na ložiska mědi v tzv. měďném pásu, který se rozprostírá v délce 450 km od severní hranice Zambie a zasahuje až do vnitrozemního regionu Katango v Kongu.

Menu
--